Υπό πρόσληψη ακόμη 25 άτομα

ergasiabusiness-logo

Ανακοίνωση για την πρόσληψη με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, διάρκειας έως οκτώ (08) μηνών από την ημερομηνία πρόσληψης, με ωριαία αποζημίωση, για την υλοποίηση των Προγραμμάτων «Αθλησης για Όλους» περιόδου 2016-2017, είκοσι πέντε (25) Πτυχιούχων Καθηγητών Φυσικής Αγωγής, εξέδωσε ο Δήμος Ιλίου.
Προθεσμία και τόπος υποβολής αιτήσεων
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν αίτηση στο Πρωτόκολλο του Δήμου Ιλίου (Διεύθυνση: Κάλχου 48-50) για δέκα (10) ημερολογιακές ημέρες από την επομένη της δημοσίευσης της παρούσας ανακοίνωσης, ενώ για πληροφορίες θα πρέπει να απευθύνονται στο Αυτοτελές Τμήμα Αθλητισμού και Νέας Γενιάς, Παιδείας και Δια Βίου Μάθησης (τηλ. επικοινωνίας: 210-2691502).
Η παρούσα δημοσιεύεται σε (2) εφημερίδες, και αναρτάται στον Πίνακα Ανακοινώσεων του Δήμου Ιλίου και στην ιστοσελίδα του Δήμου (www.ilion.gov. gr)
ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Νέα έκδοση εντόκων γραμματίων του Δημοσίου - Περιορισμένη άνοδος στις αποδόσεις των ομολόγων

Παρά την αβεβαιότητα που προκαλεί η κλιμακούμενη κρίση στη Μέση Ανατολή και οι επακόλουθες αρνητικές …