2,02 δις ευρώ στην αγορά έριξε το Δημόσιο-Πλήρωσε ληξιπρόθεσμα

euro-adeio

 

Καλύφθηκε ο στόχος των πληρωμών  των ληξιπρόθεσμων υποχρεώσεων του δημοσίου προς τον ιδιωτικό τομέα, που αποτελεί προϋπόθεση για την εκταμίευση της υποδόσης των 1,7 δισ. ευρώ από τους δανειστές, όπως βεβαιώνει η Τράπεζας της Ελλάδος, που ανακοίνωσε πως:

"Τα στοιχεία αφορούν την εξέλιξη των δανειακών αναγκών του δημοσίου και καταγράφουν πληρωμές 2,029 δισ. ευρώ για ληξιπρόθεσμες υποχρεώσεις του δημοσίου προς ιδιώτες στο διάστημα Ιανουαρίου-Σεπτεμβρίου 2016.

Για την καταβολή της υποδόσης των 1,7 δισ. ευρώ θα πρέπει να έχει καταβληθεί το 80% του ποσού του 1,8 δισ. ευρώ που είχε διατεθεί για πληρωμή ληξιπρόθεσμων υποχρεώσεων στο πλαίσιο της συμφωνίας της πρώτης αξιολόγησης του προγράμματος οικονομικής πολιτικής."


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Ποιο είναι το σχέδιο δράσης της Κομισιόν για τις ελλείψεις προσωπικού - Οι Ευρωπαίοι Επίτροποι Schmit και Ferreira εξηγούν στο Skaigr

Εκατομμύρια άνεργοι στην Ευρώπη αλλά επιχειρήσεις δε βρίσκουν προσωπικό - Τι λένε οι Ευρωπαίοι Επίτροποι Νικολά …