"Δικαιολογίες" Παππά για τις απολύσεις εργαζομένων(VIDEO)

pappaskalh

Για προσπάθεια της κυβέρνησης να πετύχει ευρεία πολιτική συναίνεση με την συζήτηση κάθε θετικής ιδέας που υπάρχει από τα κόμματα της αντιπολίτευσης και για το ενδεχόμενο αλλαγών στην τροπολογία που αφορά στο κλείσιμο των τηλεοπτικών σταθμών, που πρόκειται να επαναφέρει στη βουλή, άφησε ο υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς σε συνέντευξή του στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, τονίζοντας:

"Είμαστε ανοιχτοί μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο. Για την σύσταση του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης δεν αποφασίζει η κυβέρνηση αλλά η διάσκεψη των προέδρων της Βουλής που μέχρι στιγμής δεν έχει αποφασίσει. Αν το ΕΣΡ διενεργούσε τον διαγωνισμό, αυτός «δεν θα είχε καμία τύχη» γιατί η σύνθεσή του ήταν παράνομη.

Βάλαμε φρένο στην συνεχώς μειούμενη απασχόληση και στην χειροτέρευση των συνθηκών εργασίας των εργαζομένων στα μη αδειοδοτημένα κανάλια. Οι επιχειρηματίες έχουν βάλει μπροστά τους εργαζόμενους ενώ μπορούν να τους προστετυσούν.

Τόσο ο κ.Βορίδης όσο και η κ.Μπακογιάννη έχουν πει ότι διαγωνισμός έπρεπε να έχει γίνει, οφείλουν να εξηγήσουν γιατί δεν έγινε, ποια τηλέφωνα σηκώθηκαν και τον απαγόρευσαν».

Πιστεύω ότι ο νόμος θα κριθεί συνταγματικός από το ΣτΕ".


Ο Νίκος Παππάς στον ΣΚΑΙ από Enikos_gr


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Κλείσιμο χωρίς κατεύθυνση για το χρηματιστήριο των ΗΠΑ

Ο ευρύτερος δείκτης S&P 500, ενδεικτικός της γενικής τάσης, έκλεισε με άνοδο 5,86 μονάδων (+0,11%) …