Μητέρα σταμάτησε το μαρτύριο 4χρονης από τον πα«τέρα» της...

kakopoihsh paidiou

Στιγμές φρίκης βίωνε στα χέρια του ίδιου του πατέρα της 4χρονη στην Ιταλία. Ο 40χρονος κατηγορείται από την εισαγγελία της Βιτσέντσα ότι βίαζε τη μοναχοκόρη του και του απαγορεύτηκε να πλησιάσει τη σύζυγό του και το κορίτσι έως την εκδίκαση της υπόθεσης.

Ηταν η μητέρα του παιδιού, η οποία πριν από έναν μήνα κινητοποίησε τις αστυνομικές Αρχές, έχοντας προσέξει ότι η κόρη της έβλεπε εφιάλτες, δεν έτρωγε και φοβόταν να καθίσει δίπλα στον πατέρα της. Από την αστυνομική έρευνα συλλέχθηκαν στοιχεία που δείχνουν σεξουαλική κακοποίηση του παιδιού. Αυτό επιβεβαίωσε και η 4χρονη, περιγράφοντας σε ειδικούς παιδοψυχολόγους όλα όσα πέρασε.

Οι αστυνομικοί κατάσχεσαν το κινητό τηλέφωνο και τον ηλεκτρονικό υπολογιστή του 40χρονου, για να αναλυθούν για πιθανή ύπαρξη υλικού παιδικής πορνογραφίας.


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Γ. Οικονόμου στον ΣΚΑΪ 100,3: Κομβική για τις συλλήψεις η απόφαση για τις 400 προσαγωγές

Ο Βουλευτής ΝΔ, Γιάννης Οικονόμου, τόνισε ότι κομβικής σημασίας για τις χθεσινές συλλήψεις για τη …