Μολότοφ και δακρυγόνα στο Πολυτεχνείο(VIDEO)

molotofathina1

Περιορισμένη χρήση χημικών, προσαγωγές και δύο συλλήψεις, ο απόηχος των επεισοδίων στην περιοχή γύρω από το Πολυτεχνείο, που μετατράπηκε σε εμπόλεμη ζώνη από την αντιπαράθεση με πέτρες και χημικά μεταξύ μιας ομάδας 50 ατόμων και ανδρών των ΜΑΤ.

Η ομάδα περίπου 50 ατόμων εκτόξευσε βόμβες μολότοφ εναντίον διμοιρίας των ΜΑΤ, με αποτέλεσμα να κλείσουν και τα δύο ρεύματα κυκλοφορίας της Πατησίων, από τη διασταύρωση με την λεωφόρο Αλεξάνδρας έως την πλατεία Ομονοίας.

Η ομάδα των 50 ατόμων πετούσε κατά διαστήματα βόμβες μολότοφ σε διμοιρίες των ΜΑΤ που βρίσκονται στην περιοχή, ενώ έβαλαν φωτιά σε κάδους απορριμμάτων, οπότε οι αστυνομικοί απάντησαν με δακρυγόνα και συλλήψεις.


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Στο προεκλογικό «πλάνο» επιστρέφει ο πρωθυπουργός – Οι στοχεύσεις και οι προσδοκίες

Ο πρωθυπουργός στο πλαίσιο των περιοδειών του για τις ευρωεκλογές θα επισκεφτεί σήμερα τη Λέσβο …