Στο πόδι ο Ελληνικός στρατιωτικός μηχανισμός

polemikiaeroporia_404232215

Συναγερμός σήμανε τη νύχτα στο Αιγαίο από την νέα πρόκληση των Τούρκων. Δύο φορές, μία στις 03.39 τα ξημερώματα της Πέμπτης και μία στις 05.32, ένα αεροσκάφος CN-235 πέταξε πάνω από το νησί Παναγιά, που βρίσκεται πολύ κοντά στις Οινούσσες.

Οι τουρκικές παραβιάσεις έγιναν σε ύψος 3.400 ποδών και προκάλεσαν συναγερμό στην ελληνική Πολεμική Αεροπορία, σύμφωνα με το αποκλειστικό δημοσίευμα του militaire.

Η Παναγιά μήνες τώρα αποτελεί τον μόνιμο στόχο των τουρκικών προκλήσεων. Συνεχείς οι τουρκικές παραβιάσεις και οι προκλήσεις με το ΝΑΤΟ να είναι στην περιοχή και να… παρακολουθεί τα αεροσκάφη ενός μέλους του να πετάνε πάνω από το έδαφος ενός άλλου μέλους.


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Επίσκεψη Τριαντόπουλου στην Ηλεία: «Προχωρά η προεργασία για το σχέδιο ανάπτυξης της περιοχής με έμφαση στην Αρχαία Ολυμπία»

Την περιοχή της Ηλείας επισκέφθηκε τη Δευτέρα και την Τρίτη, 15 και 16 Απριλίου 2024, …