Πως τα έβγαλε πέρα με 97 γυναίκες; Η συμβουλή 92χρονου στους άντρες

590_e83f27d563fc5d455b8c1f5e0062a6b2

Εδώ δεν μπορεί ένας άντρας να ζήσει μία γυναίκα και να τα βγάλει πέρα με μία γυναίκα στον Δυτικό κόσμο και 92χρονος από τη Νιγηρία, που έχει 97 συζύγους, δίνει συμβουλές στον αντρικό πληθυσμό όλου του κόσμου τι να κάνει για να τα καταφέρει επάξια με το γυναικείο φύλο.

Το μυστικό όπως λέει ο Mohammed Bello Abubakar σε συνέντευξη που παραχώρησε στη νιγηριανή εφημερίδα Vanguard, είναι αν μην παντρευτούν πολλές γυναίκες, κάνοντας το μεγάλο λάθος όπως αυτός, που σημαίνει πως και ο ίδιος δεν τα κατάφερε!

"Αυτό που κάνω είναι θεϊκό, είναι μία αποστολή που μου έχει τεθεί και θα συνεχίσω να το κάνω μέχρι να φύγω από τη ζωή. Έχω 97 συζύγους και σκοπεύω να παντρευτώ και άλλες, αλλά η η συμβουλή μου στους υπόλοιπους άνδρες είναι, να μην ακολουθήσουν τα βήματα μου. Μην παντρεύεστε πολλές γυναίκες", επεσήμανε ο 92χρονος, που εκτός από 97 γυναίκες, είναι και ιδιαίτερα καρπερός και έχει αποκτήσει μαζί τους  και 185 παιδιά!!!


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Πάνω από 830 ευρώ ο νέος κατώτατος μισθός- Από πότε θα ισχύσει

Σε κάθε περίπτωση, το καθαρό ποσό, είναι πολύ μικρότερο. Πάνω από 830 ευρώ μεικτά θα …