Προσλήψεις καθαριότητας

katharistria-grafeio
Τα φυσικά πρόσωπα που απασχολούνταν ήδη εκεί με οποιαδήποτε έννομη σχέση εργασίας τα άτομα με μεγαλύτερη προϋπηρεσία στην παροχή υπηρεσιών καθαριότητας οπουδήποτε ή τα άτομα που είναι άνεργα κατόπιν καταγγελίας της σύμβασης εργασίας τους ή τα άτομα που είναι άνεργα από οποιαδήποτε αιτία να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους, μέσω υποβολής σχετικής αίτησης για τη σύναψη ατομικής σύμβασης μίσθωσης έργου για παροχή υπηρεσιών καθαριότητας, μέχρι την 27/10/2016 και ώρα 15:00 μ.μ, καλεί το Πανεπιστημιακό νοσοκομείο Πατρών.
Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την σχετική αίτηση, καθώς και την Υπεύθυνη Δήλωση του άρθρου 8 παρ. 4 του Ν. 1599/1986, σύμφωνα με τα συνημμένα έντυπα και να τα υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στη Γραμματεία του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Πατρών, Ρίον Πατρών (Τ.Κ. 26504).
Στην περίπτωση αποστολής των αιτήσεων ταχυδρομικώς, το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος μετά την αποσφράγισή του, επισυνάπτεται στην αίτηση των υποψηφίων.
Η διάρκεια των συμβάσεων θα είναι τρίμηνης διάρκειας ήτοι από 7/11/2016 έως 6/2/2017 και απασχόλησης σε κυκλικό ωράριο πρωϊ -απόγευμα και Σαββατοκύριακα .
Στη διαμόρφωση της χρηματικής αντιπαροχής συμπεριλαμβάνονται όλα τα αντίστοιχα προβλεπόμενα επιδόματα, προσαυξήσεις και αποζημιώσεις σύμφωνα με τις διατάξεις του ενιαίου μισθολογίου, όπως εκάστοτε ισχύουν.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αναζητήσουν τα έντυπα της Αίτησης και της Υπεύθυνης Δήλωσης του άρθρου 8, παρ. 4 του Ν. 1599/1986:
α) Στη Γραμματεία του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Πατρών
β) στο δικτυακό τόπο του Ιδρύματος (www.pgnp.gr) και συγκεκριμένα στο χώρο των «ΑΝΑΚΟΙΝΏΣΕΩΝ».
Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

ESM: H Ελλάδα μπορεί να διαχειριστεί άνετα το χρέος τα επόμενα χρόνια

Οι προσπάθειες της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης μπορούν να διασφαλίσουν τη βιωσιμότητα του ελληνικού …