Τον έσφαξε αφού πρώτα του έφτιαξε καφέ!!!Αποκαλύψεις μιας στυγερής δολοφονίας

maxairvmaaima

Το κουβάρι της μυστηριώδους και περιπλεγμένης υπόθεσης με την άγρια συμπλοκή που κατέληξε σε μακελειό, προσπαθούν να ξεμπερδέψουν οι αστυνομικοί, από τη που ένα άτομο, ο δράστης, τηλεφώνησε στην αστυνομία και είπε ότι σκότωσε τον ληστή του.

Όμως η  αυτοψία στο σπίτι του άρχισε να περιπλέκει το μυστηριώδες έγκλημα, για τους έμπειρους αστυνομικούς, που από το πρωί της Πέμπτης, προσπαθούν να ξεμπερδέψουν το κουβάρι της μυστηριώδους και περιπλεγμένης υπόθεσης στις Πατσίδες Ηρακλείου, με μία άγρια συμπλοκή που κατέληξε σε μακελειό, με έναν 69χρονο, να αφήνει την τελευταία του πνοή από πολλαπλά τραύματα στο σπίτι ενός 65χρονου...

Σύμφωνα με την εφημερίδα "Πατρίς" αν και ο 65χρονος ισχυρίζεται ότι το θύμα του ήταν άγνωστο και ήρθε στο σπίτι του για να τον ληστέψει οι αστυνομικοί διατηρούν τις επιφυλάξεις τους καθώς όπως δείχνουν τα στοιχεία ο 65χρονος δέχτηκε τον 69χρονο στο σπίτι του και μάλιστα του έκανε και καφέ ενώ ο καυγάς ξεκίνησε από το εσωτερικό του σπιτιού!

Ο ίδιος μάλιστα στις 08.00 το πρωί φέρεται να τηλεφώνησε καλώντας σε βοήθεια και αναφέροντας ότι κάποιος του επιτίθεται. Το κομμάτι που λείπει από το παζλ είναι πως βρέθηκαν οι δυο άνδρες να τραβούν μαχαίρια και να αλληλομαχαιρώνονται. Τα σενάρια που εξετάζονται είναι πολλά ανάμεσα τους το ενδεχόμενο οι δυο άνδρες να είχαν είτε οικονομικές είτε προσωπικές διαφορές. Οι αστυνομικοί πέρα από την κατάθεση του 65χρονου ο οποίος νοσηλεύεται φρουρούμενος στο ΠΑΓΝΗ αναζητά μαρτυρίες από το περιβάλλον των δυο ανδρών και άλλα στοιχεία που θα ρίξουν φως στη σκοτεινή υπόθεση.


 

 

 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Ερντογάν: Συνέκρινε «τον αγώνα» της Χαμάς με την μικρασιατική εκστρατεία

«Η ζωή μου απέκτησε νόημα με την παλαιστινιακή υπόθεση» υποστήριξε ο Τούρκος πρόεδρος Ταγίπ Ερντογάν  …