Άνοιξαν 6 θέσεις για εποχικό προσωπικό

douliaaaeaaqaaaaaaaaelaaaajdmzytfmmgjllwi2nmutndcxyi1hztqxltfjndu2zdljmmnjng

Με σύµβαση εργασίας Ιδιωτικού ∆ικαίου Ορισµένου Χρόνου συνολικής διάρκειας έως οκτώ (8) µήνες και µέχρι τη λήξη των προγραµµάτων, µε ωριαία αποζηµίωση και με κάλυψη της δαπάνης υπό τη μορφή αντιτίμου (άρθρο 10 του ν.4257/2014), θα γίνουν οι προσλήψεις για την κάλυψη έξι ( 6 ) θέσεων κλάδου ΠΕ Καθηγητών Φυσικής Αγωγής προκειµένου να λειτουργήσει το εκπαιδευτικό πρόγραµµα «Άθλησης για Όλους» (Άθληση κ Γυναίκα) κατά την περίοδο 2016-2017, από το Δήμο Νάουσας Ημαθίας.

Αριθµός θέσεων ανά ειδικότητα όπως περιγράφεται στον παρακάτω πίνακα:

  • 5 Αεροβικής Γυμναστικής
  • 1 Κολύμβησης

Βασικό κριτήριο κατάταξης των υποψηφίων είναι η ανεργία. Η ανεργία αποδεικνύεται µε σχετική βεβαίωση από το αρµόδιο γραφείο του Ο.Α.Ε.∆. Σε περίπτωση που δεν υπάρχει ικανός αριθµός υποψηφίων που να πληροί την παραπάνω προϋπόθεση (ανεργία), προκειµένου να εξασφαλιστεί η υλοποίηση των Π.Α.γ.Ο., ο φορέας δύναται να προσλάβει Π.Φ.Α. οι οποίοι δεν είναι άνεργοι.

Η πρόσληψη αυτών γίνεται µε βάση την κατάταξή τους σε πίνακα σύµφωνα µε τη µοριοδότηση που περιγράφεται παρακάτω. Ως εκ τούτου , συντάσσονται πίνακες υποψηφίων µη λαµβάνοντας υπόψη τον περιορισµό της ανεργίας.

Προθεσµία και τόπος υποβολής αιτήσεων

Οι ενδιαφερόµενοι µπορούν να υποβάλλουν αίτηση και τα απαιτούµενα δικαιολογητικά από 24/10/2016 έως και 4/11/2016 ώρες 9:00 – 13:00 στο γραφείο Αθλητισµού του ∆ήµου Νάουσας ( 2ος όροφος ∆ηµαρχείου ), τηλ. Επικοινωνίας 2332350338 – 2332050360 – 2332350374.


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

ΑΑΔΕ: 136.673 e–mails σε επαγγελματίες κι επιχειρήσεις για τη διασύνδεση ταμειακών - POS

Η διασύνδεση αφορά το σύνολο των ταμειακών μηχανών που διαθέτει η επιχείρηση / ο επαγγελματίας, …