Αποκάλυψη: Διώκεται στην Πάτρα για απάτη, πρόεδρος σωματείου

dikastikoi-epimelites-620x320

Απάτη, απόκρυψη απώλειας της ιδιότητας του υπαλλήλου, νοθεία σε αποτέλεσμα εκλογών,  μη παράδοση μητρώου μελών ως έχοντες έννομο συμφέρον στη διενέργεια εκλογών, είναι οι κατηγορίες που ασκήθηκαν σε βάρος προέδρου σωματείου εργαζομένων, το οποίο να σημειωθεί ότι, ανήκει στη δύναμη του Εργατικού Κέντρου της Πάτρας!

Η δίωξη ασκήθηκε αυτεπάγγελτα από τον εισαγγελέα μετά από την κατάθεση μηνυτήριας αναφοράς κατά του προέδρου, καταθέτοντας στοιχεία από τα οποία προέκυπτε πως  επί σειρά ετών δεν είχε κωλύσει ούτε μισό ένσημο!

Μαζί με τον πρόεδρο του εν λόγω σωματείου, παραπέμπονται τρία ακόμα μέλη του διοικητικού συμβουλίου, εκ των οποίων το ένα απέκρυψε πως είχε βγει στη σύνταξη και το απέκρυψε, με αποτέλεσμα να συμμετάσχει παράνομα στην εκλογική διαδικασία και να αλλοιώσει το εκλογικό αποτέλεσμα.


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Μαρινάκης: Αύριο ανακοινώνεται η νέα αύξηση στον κατώτατο μισθό

Ο κατώτατος μισθός από το 2019 και τα 650 ευρώ που ήταν, έχει φθάσει στα …