15 άτομα ζητούνται για άμεση πρόσληψη

job-great-e1412074593842

Την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά δεκαπέντε (15) ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών σε υπηρεσίες ανταποδοτικού χαρακτήρα της, ανακοινώνει η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης  Τριφυλίας (Δ.Ε.Υ.Α.Τ.), που εδρεύει στην Κυπαρισσία Ν. Μεσσηνίας.

Θέσεις:

  • 2 ΠΕ Χημικών Μηχανικών
  • 1 ΔΕ Διοικητικού (Ταμία)
  • 2 ΔΕ Υδραυλικών Ύδρευσης- Αποχέτευσης
  • 2 ΔΕ Βοηθών Υδραυλικών Ύδρευσης- Αποχέτευσης
  • 2 ΔΕ Καταμετρητών Υδρομέτρων
  • 2 ΔΕ Χειριστών μηχανημάτων έργου (εκσκαφέα – φορτωτή)
  • 1 ΔΕ Χειριστών μηχανημάτων έργου (αποφρακτικού)
  • 3 ΥΕ Εργατών

Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ.4 και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση: Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Τριφυλίας, Δημαρχείου 2, Κυπαρισσία Ν. Μεσσηνίας, Τ.Κ. 24500, απευθύνοντάς την στο Τμήμα Προσωπικού, υπόψη κας Ψιλογαλάνη Παναγιώτας (τηλ. επικοινωνίας: 2761062130).

Στην περίπτωση αποστολής των αιτήσεων ταχυδρομικώς το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος μετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση των υποψηφίων.


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

ΥΠΕΘΟ: Πρωταθλήτρια Ευρώπης για το 2023 η Ελλάδα στην αύξηση του πραγματικού κατά κεφαλήν ΑΕΠ

Σε όρους συνολικής (σωρευτικής) αύξησης, την περίοδο 2019- 2023 το πραγματικό ελληνικό κατά κεφαλήν ΑΕΠ …