Εγγραφές 569 μαθητών στις Δημοτικές Καλλιτεχνικές Σχολές

kallitexnikes-sxoles_2

Σε 569 ανέρχονται μέχρι τώρα οι εγγραφές ενηλίκων και ανηλίκων μαθητών για την ακαδημαϊκή χρονιά 2016 – 2017, στις Καλλιτεχνικές Σχολές της Κοινωφελούς Επιχείρησης «Φάρις» του Δήμου Καλαμάτας.

Στην προσεχή συνεδρίαση του ΔΣ της «Φάρις» θα ληφθεί απόφαση για τη διενέργεια δωρεάν μαθημάτων σε συμπολίτες μας της Τρίτης Ηλικίας στα Α΄ και Β΄ ΚΑΠΗ, στο ΚΕΦΙΑΠ και στο Ειδικό Σχολείο.

Ο Πρόεδρος της ΚΕ «Φάρις» Θανάσης Ηλιόπουλος έκανε γνωστό ότι στη Δημοτική Σχολή Χορού έχουν εγγραφεί 149 άτομα, στο Δημοτικό Ωδείο 360 και στο Εικαστικό Εργαστήρι 60 μαθητές και μαθήτριες. Οι εγγραφές μέχρι σήμερα κυμαίνονται στα αντίστοιχα περυσινά επίπεδα και τονίζεται ότι θα συνεχισθούν όλη τη χρονιά.


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Χρηματιστήριο: Άνοδος 0,60% και 125,43 εκατ. ευρώ τζίρος στο κλείσιμο

Η αγορά ανάκαμψε μετά από τέσσερις πτωτικές συνεδριάσεις, στη διάρκεια των οποίων ο βασικός χρηματιστηριακός …