Catching Jobs Letters Showing Work And Careers

Πρόσληψη µε σύµβαση εργασίας

Catching Jobs Letters Showing Work And Careers

Σύµφωνα µε την υπ΄ αριθ. 291/30-9-2016 απόφαση του ∆ηµοτικού του Συµβουλίου, η οποία ελέγχθηκε για τη νοµιµότητά της µε την υπ΄ αριθ. 74280/σχετ.70923/17-10-2016 απόφαση της Αποκεντρωµένης ∆ιοίκησης Αιγαίου / Τµήµα ∆ιοίκησης Ν. Σάµου, ο ∆ήµος Σάµου ανακοινώνει ότι πρόκειται να προβεί στην πρόσληψη ενός {1} ατόµων των παρακάτω ειδικοτήτων, µε σύµβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισµένου χρόνου δίµηνης διάρκειας, για την αντιµετώπιση εκτάκτων αναγκών στον Βρεφονηπιακό Σταθµό Μαραθοκάµπου του ∆ήµου Σάµου ως "1 ΤΕ  ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΟΚΟΜΩΝ ΚΑΙ ΕΛΛΕΙΨΕΙ ∆Ε  ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΟΚΟΜΩΝ- ΠΑΙ∆ΟΚΟΜΩΝ".

Καλούνται οι ενδιαφερόµενοι που κατέχουν τα υπό του νόµου προβλεπόµενα προσόντα, όπως υποβάλλουν αίτηση µε τα σχετικά δικαιολογητικά στην ∆ιοικητική υπηρεσία του ∆ήµου εντός αποκλειστικής προθεσµίας τριών {3} ηµερών από την ανάρτηση της παρούσας ανακοίνωσης στον πίνακα ανακοινώσεων του ∆ήµου και των ∆ηµοτικών Ενοτήτων αυτού, ήτοι µέχρι και 26-10-2016.


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Βασίλης Γραμμένος για την επίθεση στη Βουλή: «Δεν πρόλαβα να αντιδράσω ούτε να μιλήσω»

Όσον αφορά τον Κωνσταντίνο Φλώρο, επιμένει ότι ο Βασίλης Γραμμένος μίλησε με υβριστικά λόγια …