Εξαγγέλθηκαν 10 θέσεις απασχόλησης

ergasblog

Στην πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για υποβολή προτάσεων προς σύναψη σύμβασης μίσθωσης έργου για την απασχόληση τριών (3) προπτυχιακών και επτά (7) μεταπτυχιακών φοιτητών του Τμ. Λογοθεραπείας προκειμένου να καλύψουν τις ανάγκες υποστήριξης της διεξαγωγής της έρευνας σε συνεργασία με τους συμμετέχοντες στην έρευνα (νήπια και γονείς) για τις ανάγκες του ανωτέρω έργου, προβαίνει η Επιτροπή Εκπαίδευσης & Ερευνών του Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Ηπείρου.

Υποψήφιος που επιθυμεί να υποβάλει ένσταση σχετικά με το αποτέλεσμα (Απόφαση Επιτροπής Εκπαίδευσης και Ερευνών που επικυρώνει τα αποτελέσματα) δικαιούται να προσφύγει στην Επιτροπή Ερευνών εντός 5 ημερών από την κοινοποίηση της ως άνω απόφασης.

Οι υποψήφιοι έχουν δικαίωμα πρόσβασης στα έγγραφά τους καθώς και σε αυτά των συνυποψηφίων τους κατόπιν γραπτής τους αίτησης και υπό τις προϋποθέσεις του άρθρου 5 του Ν. 2690/1999 (ΦΕΚ Α΄ 45/9.3.1999).

Θα αξιολογηθούν μόνο οι προτάσεις υποψηφίων που θα κατατεθούν τις εργάσιμες μέρες και ώρες, σε σφραγισμένο φάκελο ή θα αποσταλούν ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, η οποία θα παραληφθεί και θα πρωτοκολληθεί το αργότερο μέχρι την 09/11/2016 ημέρα Τετάρτη και ώρα 14.00 στη διεύθυνση:

  • Ειδικός Λογαριασμός Κονδυλίων Έρευνας ΤΕΙ Ηπείρου
  • Κτίριο Διοίκησης
  • Ταχ. Δ/νση: Έναντι Γέφυρας Αράχθου, Άρτα
  • Τ.Κ : 47 132 Άρτα

Η παρούσα πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος θα δημοσιευθεί στον ιστοχώρο της Επιτροπής Εκπαίδευσης & Ερευνών του ΤΕΙ ΗΠΕΙΡΟΥ (http://research.teiep.gr).

Η απόφαση κοινοποιείται με την ανάρτησή της στο πρόγραμμα ΔΙΑΥΓΕΙΑ και στον ιστότοπο του ΕΛΚΕ ΤΕΙ Ηπείρου (στην ηλεκτρονική διαδρομή ανάρτησης της παρούσας πρόσκλησης).

Για περισσότερες πληροφορίες οι υποψήφιοι μπορούν να απευθύνονται στα τηλέφωνα: 26510-50755 και 26810-50038.


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Παρεμβάσεις για την ανάπτυξη - Τι αλλάζει για επιχειρήσεις και γυναικεία απασχόληση

Το χαμηλό ποσοστό απασχόλησης των γυναικών στην αγορά εργασίας επισημαίνεται σχεδόν σε όλες τις εκθέσεις …