Σεμινάρια για εύρεση εργασίας-ΔΩΡΕΑΝ

525F9403-0501-4914-B44F-D82F020FAEA2_SEMINARIA

Έναν κύκλο δωρεάν σεμιναρίων που αποσκοπούν σε πρακτικές συμβουλές αναφορικά με το πώς μπορεί να βρει κάποιος εργασία, ή και να τρέξει καλύτερα την επιχείρηση του, για φοιτητές αλλά και για το ευρύτερο κοινό, διοργανώνει το Μεταπτυχιακό Τμήμα του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Κρήτης, Technology Innovation Management and Entrepreneurship, ΤΙΜΕ-ΜΒΕ (http://www.timembe.eu/).

Το σεμινάριο, που θα δώσει «5 συµβουλές για να πείσεις σε µία συνέντευξη», πραγματοποιείται σήμερα στις 12:30 το μεσημέρι, στην αίθουσα Δ2-Β του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Κρήτης, στην Πανεπιστημιούπολη του Ρεθύμνου.


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Ελεύθεροι επαγγελματίες: Πώς θα αμφισβητήσουν το τεκμήριο

Του Χρυσόστομου Τσούφη Επτακόσιοι τριάντα πέντε χιλιάδες ελεύθεροι επαγγελματίες και απασχολούμενοι θα φορολογηθούν για πρώτη …