Θέσεις εργασίας με επαγγελματική εξέλιξη

jobbbs

Μαζί μας θα έχεις την ευκαιρία να εξελιχθείς. Ξεκίνησε μια επαγγελματική καριέρα γεμάτη δυνατότητες, συμμετέχοντας σε μία ομάδα με τους καλύτερους επαγγελματίες. Για τα καταστήματα του Ομίλου Inditex στην ΡΟΔΟ, αναζητάμε ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ που θέλουν να εργαστούν μαζί μας σε ένα πολύ δυναμικό περιβάλλον και επιδιώκουν επαγγελματική εξέλιξη!

Η Inditex σου προσφέρει: Ένα ανταγωνιστικό πακέτο αποδοχών – Σύμβαση Αορίστου Χρόνου -Συνεχή εξέλιξη σ’ ένα χώρο που ολοένα εμφανίζει νέες θέσεις εργασίας, λόγω της ραγδαίας ανάπτυξης του Ομίλου – Συνεχή εκπαίδευση που στοχεύει στην ανάπτυξή σου – Ευχάριστο εργασιακό περιβάλλον που έχει ως βάση τον αλληλοσεβασμό μεταξύ των συνεργατών.

  • PositionSALES ASSISTANT
  • LocationRODOS, NOTIO AIGAIO (GREECE)

Κάνε αίτηση ΕΔΩ


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Σεισμός τώρα στην Λακωνία νότια της Βάθειας

Σεισμός τώρα στην Λακωνία μεγέθους 4.0 Ρίχτερ με επίκεντρο νότια της Βάθειας   Γεωδυναμικό Ινστιτούτο …