Εξαγγέλθηκαν 1.000 προσλήψεις!!!

ergasiafair-come-join-choice-career-fair-for-their-new-york-career-fair-where-mvwmio-clipart

Την πρόσληψη περίπου 1.000 ατόμων για μεγάλο χρονικό διάστημα, εξετάσει το συντομότερο, ίσως και μέσα στον τρέχοντα μήνα να έχουν ολοκληρωθεί οι διαδικασίες, το Υπουργείο Παιδείας, για να καλύψουν τα κενά ως "Ψυχολόγοι-Κοινωνικοί Λειτουργοί" στα σχολεία, με βάση τα όσα προανήγγειλε ο υπουργός Παιδείας Νίκος Φίλης, μιλώντας  στην ΕΡΤ.

"Το Υπουργείο Παιδείας έχει αναλάβει ένα μεγάλο έργο για την επιμόρφωση των εκπαιδευτικών προκειμένου να αντιμετωπίζουν φαινόμενα σχολικής βίας, το λεγόμενο bullying.

Περίπου 10.000 με 12.000 εκπαιδευτικοί όλων των βαθμίδων έχουν περάσει απ’ αυτά τα επιμορφωτικά σεμινάρια και συνεχίζεται αυτό το πρόγραμμα. Τα συμπεράσματα από την έρευνα που έχει γίνει είναι ότι τα φαινόμενα σχολικής βίας είναι λιγότερα και χαμηλότερης έντασης απ’ αυτή που δημιουργείται από τις διάφορες τηλεοπτικές μεταδόσεις και δημοσιεύματα", συμπλήρωσε ο υπουργός.


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Χατζηδάκης: Περαιτέρω αναβάθμιση από S&P, απάντηση στη μικρόψυχη κριτική

«Η περαιτέρω αναβάθμιση της ελληνικής οικονομίας από την Standard & Poor’s μέσα σε πολύ λίγους …