Η επιχείρηση με την φοροδιαφυγή των 4.000.000 ευρώ!

forodiafygh555

Τα στοιχεία που ανακοίνωσε η Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων, έφερε στη δημοσιότητα την φοροδιαφυγή εκατομμυρίων ευρώ ειδικά από μία ξενοδοχειακή επιχείρηση, σε ένα από τα πιο κοσμοπολίτικα νησιά του Αιγαίου!!!

Ειδικότερα:

"Το καλοκαίρι ελέγχθηκαν 2.123 καταλύματα από τα οποία 1545 ξενοδοχεία και 578 ενοικιαζόμενα δωμάτια και διαπιστώθηκαν αποκλίσεις μεταξύ εκτιμώμενων και δηλωμένων εσόδων έως και 4 εκατ. ευρώ το μήνα. Η έρευνα έγινε με βάση την πληρότητα μέσω των ιστοσελίδων ενοικίασης αλλά και με τηλεφωνήματα ελεγκτών που παρίσταναν τους πελάτες.

Προς το παρόν έχει ολοκληρωθεί η έρευνα μόνο για τον Ιούλιο και για 525 καταλύματα, από τα οποία τα 53 δεν υπέβαλαν δήλωση εσόδων ή υπέβαλαν μηδενική δήλωση,  64 παρουσιάζουν απόκλιση τζίρου άνω των 100.000 ενώ  29 υποθέσεις εστάλησαν για περαιτέρω έλεγχο.

Οι έρευνες διενεργήθηκαν σε Μύκονο, Σαντορίνη, Χαλκιδική, Ρόδο και άλλες τουριστικές περιοχές."

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Παρατάσεις προθεσμιών καταβολής οφειλών και δόσεων ρυθμίσεων

ΥΠΕΘΟ και ΑΑΔΕ: Παρατάσεις προθεσμιών καταβολής λόγω ειδικής τραπεζικής αργίας Ενημερώνουμε τους φορολογουμένους ότι, βάσει …