Πρόγραμμα ενεργητικής προστασίας από τον ΕΛΓΑ

elga-620x320
Το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και ο ΕΛΓΑ αποδίδουν ιδιαίτερη σημασία στα προγράμματα πρόληψης και προστασίας της αγροτικής παραγωγής από φυσικούς κινδύνους.
Στο πλαίσιο αυτό, στις 24-10-2016 το Δ.Σ. του ΕΛΓΑ ενέκρινε την ένταξη στο πρόγραμμα επιχορήγησης μέσων ενεργητικής προστασίας για τα μέτρα 2 και 3 (προστασία καλλιεργειών από χαλάζι και βροχή) 69 παραγωγών από όλη την χώρα.
Η προϋπολογιζόμενη δαπάνη για τις παραπάνω επιχορηγήσεις ανέρχεται στο ποσό των 1.084.374 € και οι εγκριθέντες παραγωγοί έχουν δικαίωμα να υλοποιήσουν τις εγκαταστάσεις μέχρι τις 23-01-2018. Σημειώνεται, ότι ο ΕΛΓΑ στα πλαίσια υλοποίησης του ανωτέρω προγράμματος έχει καταβάλει το τελευταίο δίμηνο το ποσό των 650.000 € σε 70 παραγωγούς.
Υπενθυμίζεται, ότι σύμφωνα με τα προβλεπόμενα στην απόφαση του ΔΣ του ΕΛΓΑ υπ’ αριθμ. 88/5-6-2014, η υποβολή αιτήσεων ένταξης στο πρόγραμμα, μπορεί να γίνεται μέχρι το τέλος του 2016.


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Μεγάλο συλλαλητήριο στην Αθήνα για την διάσωση της ΛΑΡΚΟ

Μεγάλο συλλαλητήριο για τη διάσωση της ΛΑΡΚΟ και των εργατών της πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη στο κέντρο της Αθήνας, στο οποίο …