Προκηρύχθηκαν 11 Δημοτικές θέσεις

ERGASIA-ΕΡΓΑΣΙΑ-1034-324x160

Ττην πρόσληψη, με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, χρονικής διάρκειας έως δύο (2) μηνών, συνολικά έντεκα (11) ατόμων, των κάτωθι ειδικοτήτων για την αντιμετώπιση των κατεπειγουσών, πρόσκαιρων ή εποχικών αναγκών του Τμήματος Ηλεκτρομηχανολικών Εγκαταστάσεων Πόλης (Γραφείο Διαχείρισης και Γραφείο Συντήρησης Δικτύου Ύδρευσης) της Δ/νσης Τεχνικών Υπηρεσιών και του Τμήματος Αστικού Περιβάλλοντος και Πρασίνου της Δ/νσης Περιβάλλοντος και Πολιτικής Προστασίας, ανακοινώνει ο Δήμαρχος Βριλησσίων.

Θέσεις:

  •  Τέσσερα (4) άτομα ειδικότητας ΔΕ Τεχνιτών Υδραυλικών
  •  Ένα (1) άτομο ειδικότητας ΔΕ Διοικητικού
  •  Τέσσερα (4) άτομα ειδικότητας ΔΕ Κηπουρών
  •  Δύο (2) άτομα ειδικότητας ΥΕ Εργατών Κήπων

ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΚΑΙ ΤΟΠΟΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλουν την αίτηση στα γραφεία του Δήμου στην ακόλουθη διεύθυνση: Δημητρίου Βερνάρδου 23, Βριλήσσια εντός προθεσμίας έξι (6) ημερολογιακών ημερών, που αρχίζει από την επομένη της ανάρτησης της παρούσας στο κατάστημα του φορέα.


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Στη Λέσβο ο Μητσοτάκης: Τα συγχαρητήρια στον Δήμο και η επίσκεψη στο λιμάνι στο Σίγρι

Ο πρωθυπουργός ενημερώθηκε για τα έργα που έχουν γίνει στον λιμένα, που διαθέτει προβλήτα μήκους …