Προκήρυξη Πλήρωσης Θέσεων

ergasia10-job-search

Ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά δύο (02) ατόμων με ωριαία αποζημίωση με μέγιστη χρονική διάρκεια 28 (είκοσι οκτώ εβδομάδων) και ημερομηνία λήξης την 31-07-2017, ΠΤΥΧΙΟΥΧΩΝ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ, η Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Σουλίου ως φορέας υλοποίησης των Προγραμμάτων άθλησης για όλους που θα πραγματοποιηθούν στο Δήμο Σουλίου την περίοδο 2016-2017.

Προθεσμία και τόπος υποβολής Αιτήσεων

Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να υποβάλλουν αίτηση από τις 02 /11/2016 (Τετάρτη ) μέχρι και τις 15 /11/2016( Τρίτη ), καθημερινά από τις 09:00 έως τις 14:00, στα γραφεία της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Σουλίου «Κ.Ε.Δ.Σ» Διοικητικό τμήμα – Παραμυθιά παλαιό Γυμνάσιο 1ος όροφος.

Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να έχουν την υγεία και την καταλληλότητα που τους επιτρέπει την εκτέλεση των καθηκόντων της θέσης που επιλέγουν.

Η ανακοίνωση θα αναρτηθεί στο κατάστημα της οικείας υπηρεσίας (Κ.Ε.Δ.Σ.), στο Δημοτικό κατάστημα του Δήμου Σουλίου καθώς και στην ιστοσελίδα του Δήμου Σουλίου www.dimossouliou.gov.gr.


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Χρηματιστήριο: Κέρδη 9,99% στο πρώτο τρίμηνο του 2024 δείχνει το κλείσιμο

O Γενικός Δείκτης Τιμών έκλεισε σήμερα στις 1.422,35 μονάδες, σημειώνοντας άνοδο 0,34%. Με ήπια άνοδο …