ΔΩΡΕΑΝ μαθήματα ξένης γλώσσας σε μικρά Ελληνόπουλα: Αραβικών!!!

aravikh-glwssa1460471653
Δωρεάν καλούνται να μάθουν την αραβική γλώσσα σε ένα πρόγραμμα χωρίς οικονομική επιβάρυνση, οι μικροί μαθητές ηλικίας οκτώ έως 14 ετών από την Θεσσαλονίκη, στο πλαίσιο ενός προγράμματος  που υλοποιεί η Ένωση Φίλων Παλαιστίνης σε συνεργασία με τον κεντρικό Δήμο!!!
Τα μαθήματα θα ξεκινήσουν στις 29 Οκτωβρίου και θα πραγματοποιούνται στο Κέντρο Διά Βίου Μάθησης του δήμου Θεσσαλονίκης.
Θα γίνονται κάθε Σάββατο τις απογευματινές ώρες, ενώ θα ολοκληρωθούν τον Ιούνιο του 2017 με τη χορήγηση αναμνηστικών διπλωμάτων συμμετοχής στους μαθητές.
“Στόχος μας είναι να ενισχύσουμε την κοινότητα της πόλης, την Ένωση Φίλων Παλαιστίνης, που υπάρχει από τη δεκαετία του 1980, όταν οι άνθρωποι ήρθαν εδώ για να σπουδάσουν. Έμειναν στη Θεσσαλονίκη, παντρεύτηκαν, έκαναν παιδιά τα οποία χρειάζονται μια βοήθεια για να γνωρίσουν τη γλώσσα των γονιών τους”, δήλωσε στο ΑΠΕ – ΜΠΕ ο εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος για δράσεις παιδείας του Δήμου Θεσσαλονίκης, Αναστάσιος Τελίδης.
Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Pornhub, XVideos και Stripchat στο στόχαστρο της ΕΕ

Πρέπει να συμμορφωθούν με τους νέους κανόνες της ΕΕ  για τις ψηφιακές υπηρεσίες, αλλιώς αντιμετωπίζουν …