Πολυεθνική κάνει περικοπές λόγω μείωσης εσόδων!

apolysi-efedreia1

Απότομη επιβράδυνση στην ανάπτυξη των εσόδων τριμήνου, θα οδηγήσει σε περικοπή κατά 9% του παγκόσμιου εργατικού δυναμικού του, το Twitter, το οποίο ανακοίνωσε ότι η επιβράδυνση είναι πολύ μεγάλη, καθώς πέρυσι τα έσοδά της είχαν αυξηθεί κατά 58%. Το δεύτερο τρίμηνο, τα έσοδα αναπτύχθηκαν κατά 20%.

Τα έσοδα της εταιρείας ενισχύθηκαν περίπου 8% σε 616 εκατ. δολάρια, αριθμός που ξεπέρασε την πρόβλεψή της για έσοδα 590 με 610 εκατ. δολαρίων, σύμφωνα με τα όσα μεταδίδει το πρακτορείο Bloomberg.

Η εταιρεία ανακοίνωσε πως η βάση χρηστών της αυξήθηκε 3% σε 317 εκατ. ενεργούς χρήστες μηνιαίως κατά μέσο όρο το τρίτο τρίμηνο, από 313 εκατ. το δεύτερο τρίμηνο.

Οι αναλυτές ανέμεναν 316,3 εκατ. μηνιαίως ενεργούς χρήστες.

Το Twitter δυσκολεύεται εδώ και καιρό να κερδίσει νέους χρήστες, εν μέσω ανταγωνισμού από πιο «γρήγορους» αντιπάλους, όπως το Instagram και το Snapchat.

Η εταιρία προσέλαβε τον περασμένα μήνα τραπεζίτες για την εξερεύνηση πιθανής πώλησής της, ωστόσο κάποιες μεγάλες εταιρίες που υποτίθεται πως ενδιαφέρονταν δεν υπέβαλαν προσφορές.


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Στη Λέσβο ο Μητσοτάκης: Τα συγχαρητήρια στον Δήμο και η επίσκεψη στο λιμάνι στο Σίγρι

Ο πρωθυπουργός ενημερώθηκε για τα έργα που έχουν γίνει στον λιμένα, που διαθέτει προβλήτα μήκους …