Προσλήψεις προσωπικού σε Χιονοδρομικό Κέντρο

xionodromiko

Ότι θα προσλάβει προσωπικό διαφόρων ειδικοτήτων, υπό όρους, με σύμβαση εργασίας, μερικής απασχόλησης, ορισμένου χρόνου ιδιωτικού δικαίου, συνολικού αριθμού εξήντα έξι (66) ατόμων, για την κάλυψη εποχιακών αναγκών του Χιονοδρομικού της κέντρου, που εδρεύει στο Χελμό Καλαβρύτων, λαμβανομένης υπ όψιν της φύσης της λειτουργίας της επιχείρησης, ως καθαρά εποχιακής και εξαρτώμενης αποκλειστικά, από τις καιρικές συνθήκες (χιονοπτώσεις, έλλειψη ισχυρών ανέμων κλπ), σύμφωνα με την από 25/10/2016 απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρείας, ανακοινώνει η Ανώνυμη Εταιρεία Ο.Τ.Α. με την επωνυμία «ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ» (ΧΚΚ).

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να λάβουν γνώση της αναλυτικής ανακοίνωσης, με τις ειδικότητες και τον αριθμό των προσλαμβανομένων

  • στην ιστοσελίδα του Χιονοδρομικού Κέντρου Καλαβρύτων,www.kalavrita-ski.gr,
  • στο ΧΚΚ στο τηλέφωνο 6942559999, κυρία Μαρία Γουρζέλα,
  • στο Δήμο Καλαβρύτων στο τηλέφωνο 2692360403, κυρία Γιώτα Μιχαλοπούλου,
  • στην ιστοσελίδα του Δήμου Καλαβρύτων , www.kalavrita.gr και εφόσον ενδιαφέρονται, να παρέχουν την εργασία τους, υπό τους όρους της ανακοίνωσης, να καταθέσουν την αίτηση τους, όπως ορίζει η ανακοίνωση το αργότερο μέχρι την Παρασκευή, 11 Νοεμβρίου 2016.

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Φάμελλος: Ο κ. Μητσοτάκης μοιράστηκε την ευθύνη με τον κ. Καραμανλή

Ο κ. Μητσοτάκης μοιράστηκε την ευθύνη με τον κ. Καραμανλή, ανέφερε ο πρόεδρος της ΚΟ …