Θέσεις ανεξαρτήτου ειδικότητας

ERGASIA-JOBS-ΕΡΓΑΣΙΑ-E35

Aνακοινώνει την πρόσληψη, µε σύµβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισµένου χρόνου, συνολικά δύο (2) ατόµων µε ωριαία αποζηµίωση και µέγιστη χρονική διάρκεια έως οκτώ (8) µήνες, "ΠΤΥΧΙΟΥΧΩΝ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ-ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΕΙ∆ΙΚΟΤΗΤΑΣ", προκειµένου να υλοποιηθούν τα προγράµµατα «Άθλησης για Όλους» περιόδου 2016-2017, o Πρόεδρος του ∆ηµοτικού Οργανισµού Κοινωνικοπολιτιστικής Ανάπτυξης Σητείας.

Προθεσµία και τόπος υποβολής αιτήσεων

Η υπηρεσία στην οποία θα υποβληθούν οι αιτήσεις των ενδιαφεροµένων θα είναι τα γραφεία του ∆ΟΚΑΣ στην ακόλουθη διεύθυνση:

  • ∆ηµοτικός Οργανισµός Κοινωνικοπολιτιστικής Ανάπτυξης Σητείας (∆ΟΚΑΣ), Ανδρέα Παπανδρέου 6 Σητεία, Τ.Κ. 72300, υπόψη κας Ρασούλη Κατερίνας (τηλ. Επικοινωνίας 2843023775) Οι ηµέρες κατάθεσης των αιτήσεων είναι ∆ευτέρα – Παρασκευή και ώρες 9:00-14:00.

 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Υποχρεωτικό το μοριακό τεστ (PCR) κορονοϊού για κατάταξη των στρατευσίμων στις ένοπλες δυνάμεις

Υποχρεωτικό το μοριακό τεστ (PCR) κορονοϊού για κατάταξη των στρατευσίμων στις ένοπλες δυνάμεις και διενεργείται …