Θέσεις εργασίας από τη ΔΕΗ

-ERGASIA-Looking_For_Job_5000298-e1431689949480
Ανακοινώνει την πρόσληψη ανειδίκευτου προσωπικού (εργατών) για εξήντα (60) ημερομίσθια, δύο (2) ατόμων για την κάλυψη εποχικών και παροδικών αναγκών, ο Ατμοηλεκτρικός Σταθμός Ρόδου της ΔΕΗ, που εδρεύει στην Σορωνή.
Όσοι προσληφθούν θα απασχοληθούν σε βαριές χειρονακτικές εργασίες στον Τομέα Δ/Ο (στον κήπο) του Σταθμού και στον Τομέα Συντήρησης.
  • Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την Αίτηση-Υπεύθυνη Δήλωση μέχρι 04-11-2016 και να την υποβάλουν αυτοπροσώπως στα γραφεία της Υπηρεσίας μας στον ΑΗΣ Ρόδου στην Σορωνή.

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

'Yμνοι από τους Times του Λονδίνου για την ελληνική οικονομία

Η ελληνική οικονομία συγκαταλέγεται στις ταχύτερα αναπτυσσόμενες στην Ευρωπαϊκή Ένωση τα τελευταία τρία χρόνια, αναφέρουν …