Δημοτικό Κέντρο ζητά εργαζόμενους

douliaaaeaaqaaaaaaaaelaaaajdmzytfmmgjllwi2nmutndcxyi1hztqxltfjndu2zdljmmnjng

Την πρόσληψη, µε σύµβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισµένου χρόνου, συνολικά τεσσάρων (4) ατόµων για την υλοποίηση της Πράξης «ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΚΕΝΤΡΟΥ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΦΡΟΝΤΙ∆ΑΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ (Κ.Η.Φ.Η.) ∆ΗΜΟΥ ∆ΡΑΜΑΣ» στο πλαίσιο ευρωπαϊκού προγράµµατος του Νοµικού του Προσώπου, ανακοινώνει ο ∆ήµος ∆ράµας.

Θέσεις:

  • 1 ΤΕ Νοσηλευτών / τριών
  • 2 ∆Ε Κοινωνικών Φροντιστών
  • 1 ΥΕ Προσωπικό Καθαριότητας

Οι ενδιαφερόµενοι καλούνται να συµπληρώσουν την αίτηση µε κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ.4 και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε µε άλλο εξουσιοδοτηµένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρηµένη από δηµόσια αρχή, είτε ταχυδροµικά µε συστηµένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας µας στην ακόλουθη διεύθυνση:

  • Νοµικό Πρόσωπο ∆ήµου ∆ράµας, ∆ιοικητηρίου 11, Τ.Κ. 66133, ∆ράµα, απευθύνοντάς την υπόψη κυρίας Βασιλειάδου Μάρθας (τηλ. επικοινωνίας: 2521032722 και 2521024464).

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Μοτοπορεία διανομέων-Τρίτη 20/4, 11π.μ Άγαλμα Βενιζέλου

Πανελλαδικά συλλαλητήρια διαμαρτυρίας!  Τρίτη 20 Απρίλη – Άγαλμα Βενιζέλου στις 11πμ Μετά την επιτυχημένη μοτοπορεία …