Κόκκινη κάρτα από τους δανειστές: Μπλόκο σε ακατάσχετο και επαναπατρισμό κεφαλαίων

alexiadistsakalvtos

Διαρκές είναι το «μπλόκο» των δανειστών στα νομοσχέδια για τον ακατάσχετο λογαριασμό των ελεύθερων επαγγελματιών και τον επαναπατρισμό αδήλωτων κεφαλαίων που θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε σημαντική αύξηση των δημοσίων εσόδων και να απομακρυνθεί η πιθανότητα ενεργοποίησης του «κόφτη».

Oι δανειστές τηρούν ακόμη στάση αναμονής στις προτάσεις της κυβέρνησης για αλλαγές στον ΕΝΦΙΑ, στα τέλη κυκλοφορίας και στο νομοσχέδιο για τη φορολόγηση όσων ενοικιάζουν τουριστικά ακίνητα μέσω του Internet.

Στο οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης, όπως εξηγεί το " tanea.gr", υπάρχει έντονος προβληματισμός γιατί τους τελευταίους μήνες τόσο το νομοσχέδιο για το πλαστικό χρήμα όσο και για την οικειοθελή δήλωση «μαύρων» εισοδημάτων γίνεται ένα βήμα εμπρός και δύο πίσω.


 
Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Ρωμανός: Υποκρισία οι δηλώσεις Κασσελάκη

Ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ άσκησε κριτική σε δηλώσεις του Στέφανο Κασσελάκη περί καπηλείας του …