Mε βροχές η Κυριακή!

broxi45_653290360

Βροχερή αναμένεται να είναι η Κυριακή σε ολόκληρη τη χώρα, με βαθμιαία βελτίωση από το μεσημέρι, με γενικά χαρακτηριστικά, τις βροχές και τις σποραδικές καταιγίδες αρχικά στο νότιο Ιόνιο, τη δυτική Πελοπόννησο, τη δυτική Στερεά και βαθμιαία στην κεντρική Στερεά και τις υπόλοιπες περιοχές της Πελοποννήσου οι οποίες πιθανόν τοπικά το πρωί θα είναι ισχυρές στα δυτικά. Βαθμιαία βελτίωση από το μεσημέρι. Οι άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στα νοτιοανατολικά τοπικά 6 μποφόρ, με βαθμιαία ενίσχυση από το βράδυ στα βόρεια. Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή.

Δείτε αναλυτικά την πρόγνωση του καιρού σε όλη την Ελλάδα:

Αττική

Καιρός: αρχικά λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες και βαθμιαία νεφώσεις με τοπικές βροχές έως το απόγευμα, κυρίως στα δυτικά τμήματα του νομού.
Άνεμοι: μεταβλητοί ασθενείς και στα ανατολικά βόρειοι 4 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 11 έως 19 βαθμούς κελσίου.

Θεσσαλονίκη

Καιρός: γενικά αίθριος.
Άνεμοι: βορειοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ και πρόσκαιρα τις πρωινές ώρες έως 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 10 έως 19 βαθμούς κελσίου.

Μακεδονία, Θράκη

Καιρός: γενικά αίθριος και βαθμιαία στα ανατολικά νεφώσεις παροδικά αυξημένες. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες κυρίως στη δυτική Μακεδονία.
Άνεμοι: στη δυτική Μακεδονία μεταβλητοί ασθενείς. Στις υπόλοιπες περιοχές δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 4 και στην κεντρική Μακεδονία βορειοδυτικοί 5 και πρόσκαιρα έως 6 μποφόρ. Από το βράδυ βαθμιαία στα ανατολικά θα στραφούν σε βορειοανατολικούς και θα ενισχυθούν.
Θερμοκρασία: από 06 έως 20 βαθμούς κελσίου. Στη δυτικοί Μακεδονία κατά τόπους 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Κυκλάδες, Κρήτη

Καιρός: λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πιθανότητα ασθενών τοπικών βροχών στα δυτικά.
Άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 και στα ανατολικά τοπικά 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 14 έως 22 βαθμούς κελσίου.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, Δυτική Στερεά, Δυτική Πελοπόννησος

Καιρός: στα βόρεια λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες στο Ιόνιο με τοπικά περιορισμένες ορατότητες τις πρωινές ώρες. στις υπόλοιπες περιοχές νεφώσεις με τοπικές βροχές και έως το μεσημέρι σποραδικές καταιγίδες, οι οποίες πιθανόν τις πρωινές ώρες θα είναι τοπικά ισχυρές.
Άνεμοι: στα βόρεια μεταβλητοί ασθενείς και στο Ιόνιο από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 μποφόρ. Στα νότια από ανατολικές διευθύνσεις 3 με 5, στο Ιόνιο πρόσκαιρα το πρωί έως 6 μποφόρ και βαθμιαία μεταβλητοί ασθενείς.
Θερμοκρασία: από 13 έως 22 βαθμούς κελσίου. στην Ήπειρο κατά τόπους 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλία, Ανατολική Στερεά, Εύβοια, Ανατολική Πελοπόννησος

Καιρός: Στη Θεσσαλία λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα το πρωί αυξημένες και βαθμιαία αίθριος. στις υπόλοιπες περιοχές λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες και βαθμιαία νεφώσεις με τοπικές βροχές στα νότια και στην ανατολική Πελοπόννησο σποραδικές καταιγίδες έως το μεσημέρι.
Άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 και στα ανατολικά τοπικά έως 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 09 έως 21 βαθμούς κελσίου.

Νησιά Ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα

Καιρός: λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες κυρίως στα νότια.
Άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 και στα νότια τοπικά έως 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 15 έως 23 βαθμούς κελσίου. Στα βόρεια 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Παρατάσεις προθεσμιών καταβολής οφειλών και δόσεων ρυθμίσεων

ΥΠΕΘΟ και ΑΑΔΕ: Παρατάσεις προθεσμιών καταβολής λόγω ειδικής τραπεζικής αργίας Ενημερώνουμε τους φορολογουμένους ότι, βάσει …