Στον δρόμο της τελικής ευθείας 70 προσλήψεις

job-alert

Με ανακοίνωση που εξέδωσε το ΑΣΕΠ γνωστοποιεί ότι εγκρίθηκε από την Ολομέλεια του, με την υπ’ αριθ. 11/2016 απόφασή, το αίτημα του υπουργείου Οικονομικών για την πλήρωση εβδομήντα (70) θέσεων του κλάδου Τελωνειακών, σύμφωνα με τις διατάξεις της παρ.1 του άρθρου 8 του ν. 4210/2013 (ΦΕΚ 254/Α/21-11-2013), χωρίς νέα προκήρυξη και χωρίς υποβολή νέας αίτησης, από επιλαχόντες της Προκήρυξης 2Κ/2014 του Α.Σ.Ε.Π. (ΦΕΚ 6/13-5-2014 Τεύχος Προκηρύξεων ΑΣΕΠ) με τα ίδια τυπικά και πρόσθετα προσόντα, όπως ακριβώς ορίζονταν στην ανωτέρω προκήρυξη.

Ειδικότερα, θα καλυφθούν:

  • 56 θέσεις Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης του κλάδου ΠΕ Τελωνειακών
  • 14 θέσεις Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του κλάδου ΔΕ Τελωνειακών από την Προκήρυξη 2Κ/2014.

Όπως διευκρινίζεται, η επιλογή των διοριστέων στις νέες θέσεις θα πραγματοποιηθεί ύστερα από τον έλεγχο των προσόντων, κριτηρίων και ιδιοτήτων των επιλαχόντων της εν λόγω προκήρυξης αποκλειστικά βάσει των στοιχείων που δήλωσαν στην αίτηση συμμετοχής τους στην ως άνω διαδικασία και των δικαιολογητικών που είχαν συνυποβληθεί με αυτή και με τη σειρά που έχουν αυτοί στους πίνακες κατάταξης των αντίστοιχων κλάδων με βάση τις δηλώσεις προτίμησής τους.

Πρόσθετα δικαιολογητικά ή δικαιολογητικά που τυχόν αποκτήθηκαν μετά τη λήξη της προθεσμίας υποβολής των αιτήσεων συμμετοχής στην εν λόγω προκήρυξη δεν υποβάλλονται.

Μετά την ολοκλήρωση της ελεγκτικής διαδικασίας θα καταρτιστούν οι προσωρινοί πίνακες απορριπτέων, κατάταξης και διοριστέων υποψηφίων από τους πίνακες επιλαχόντων της προκήρυξης για την πλήρωση των  νέων θέσεων.


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Παπαστεργίου: «Δεν θα αφήσουμε να συγκαλυφθεί το παραμικρό»

Καταλόγισε επίσης στην αντιπολίτευση ότι θέλει να "χτυπήσει" τους πολιτικούς αντιπάλους της ωστόσο με τον …