Διάθεση εκπτωτικών κουπονιών σε ευπαθείς ομάδες

kouponia-696x392

Πρόγραμμα ενίσχυσης των ευπαθών κοινωνικών ομάδων για αγορά προϊόντων μέσω κουπονιών στις λαϊκές αγορές, ξεκινά από το Σάββατο 1η Οκτωβρίου με πρωτοβουλία της Παναττικής Ομοσπονδίας Σωματείων Επαγγελματιών Πωλητών Λαϊκών Αγορών (Π.Ο.Σ.Π.Λ.Α.) και την στήριξη της Περιφέρειας Αττικής.

Η δράση αφορά το ποσό του 1.000.000 ευρώ, σε κουπόνια του ενός ευρώ.

Σε ανακοίνωσή της η Π.Ο.Σ.Π.Λ.Α αναφέρει:

"Στην αρχή της κρίσης που μαστίζει την χώρα μας, οι κλάδοι μας πρότειναν στην πολιτεία την θεσμοθέτηση μιας δράσης ενίσχυσης ευπαθών κοινωνικών ομάδων, με ποσό που θα διατεθεί από το αποθεματικό το οποίο δημιουργείται από το καταβαλλόμενο ημερήσιο δικαίωμα στον φορέα διαχείρισης των Λαϊκών Αγορών, για αγορά προϊόντων στις Λαϊκές Αγορές».

Πέρασαν έξι χρόνια, και όπως σημειώνει «αφού αρχικά έγιναν οι αναγκαίες νομοθετικές ρυθμίσεις, η πρότασή μας αγκαλιάστηκε από την Περιφέρεια Αττικής και μετά από (σχεδόν) ομόφωνη απόφαση του Περιφερειακού Συμβουλίου και αφού ξεπεράστηκαν με σκληρή εργασία τα όποια γραφειοκρατικά, και άλλα προβλήματα, που παρουσιάστηκαν, η δράση ξεκινά από το Σάββατο 1η Οκτώβρη 2016, με διάρκεια ενός έτους".

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Πάνω από 830 ευρώ ο νέος κατώτατος μισθός- Από πότε θα ισχύσει

Σε κάθε περίπτωση, το καθαρό ποσό, είναι πολύ μικρότερο. Πάνω από 830 ευρώ μεικτά θα …