Στα δύο ο ΣΥΡΙΖΑ για τον Πολύδωρα

syriza1-600x307

Αντί να ηρεμήσει τα πνεύματα τα όξυνε ο ΣΥΡΙΖΑ, ακόμα και στο εσωτερικό του, από την πρόταση στον Βύρωνα Πολύδωρα, να αναδειχθεί στην προεδρία του ΕΣΡ.

Την αρχή έκαναν σημαντικά στελέχη του κυβερνητικού κόμματος, όπως ο Χρήστος Καραγιαννίδης και η Αννέτα Καββαδία, με ιδιαίτερα σκληρή γλώσσα για το κυβερνητικό επιτελείο...

Χρησιμοποιώντας στίχους από το ποίημα Κωνσταντίνου Καβάφη «Όσο Μπορείς», μέσω facebook ήρθε η αντίδραση της Αννέτας Καββαδία στην επιλογή Πολύδωρα, μιλώντας για "εξευτελισμό":

«Κι αν δεν μπορείς να κάμεις την ζωή σου όπως την θέλεις, τούτο προσπάθησε τουλάχιστον όσο μπορείς: μην την εξευτελίζεις».

Ανάλογη η διαφωνία και του βουλευτή του κόμματος και μέλους των «53» Χρήστου Καραγιαννίδη, ο οποίος μίλησε για κίνηση εξευτελισμού από το Μαξίμου:

«Φαντάζομαι το καταλαβαίνετε ότι μας ξεφτιλίζετε. Γιατί αν δεν το καταλαβαίνετε θα πέσετε από τα σύννεφα λίαν συντόμως», έγραψε σε ανάρτησή του στο Facebook, εμφανώς ενοχλημένος από την επιλογή Πολύδωρα.

Νωρίτερα είχε γράψει: «Επίσης, γιατί όχι και τον Θωμά Μάτσιο;» και «Και γιατί όχι η γράνα; Αφού το ξεφτιλίσαμε που το ξεφτιλίσαμε».

karagiannidis


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Φάμελλος: Ο κ. Μητσοτάκης μοιράστηκε την ευθύνη με τον κ. Καραμανλή

Ο κ. Μητσοτάκης μοιράστηκε την ευθύνη με τον κ. Καραμανλή, ανέφερε ο πρόεδρος της ΚΟ …