Η ΓΣΕΕ "Σπάει τους Μύθους" - Τρέχει ήδη η καμπάνια με το Hashtag #ΣπάμεΤουςΜύθους

Με μια q1πρωτοποριακή καμπάνια, η οποία ξεκίνησε πριν από λίγα λεπτά σε Facebook και Twitter, η ΓΣΕΕ επιχειρεί να "Σπάσει τους Μύθους" γύρω από τις Συλλογικές Συμβάσεις Εργασίας, αξιοποιώντας όλες τις νέες τεχνολογικές δυνατότητες.

Συγκεκριμένα, το επικοινωνιακό επιτελείο της ΓΣΕΕ, επεξεργάστηκε αρχεία τύπου GIF και δημιουργώντας το HashTag #ΣπάμεΤουςΜύθους, περνά στην αντεπίθεση και επιχειρηματολογεί ενάντια στις επικείμενες αλλαγές στον εργασιακό νόμο.

Πληροφορίες δε που λαμβάνουμε από κύκλους της ΓΣΕΕ, θέλουν τις επόμενες ημέρες η καμπάνια να επεκτείνετε και σε άλλα ζητήματα επικαιρότητας γύρω από τα εργασιακά, παρέχοντας πληροφόρηση για αυτά τα ζητήματα σε ένα ηλικιακό target group που ομολογουμένως δεν είναι και τόσο πολύ...κοντά στα συνδικάτα.

Μπράβο στη ΓΣΕΕ λοιπόν και καλή επιτυχία στην καμπάνια!

 

 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Αυγέρη στον ΣΚΑΪ: Εγκαλώ τον κ. Καραμανλή για τα ψέματά του

Πώς σχολίασε τα φλέγοντα ζητήματα της πολιτικής επικαιρότητας η Δώρα Αυγέρη, υποψήφια ευρωβουλευτής ΣΥΡΙΖΑ «Εγκαλώ …