Κοίτα το που είναι και υπερήφανο το άτιμο!!!!(VIDEO)

katroygkalosxeriaw

«Είμαι πάντα υπερήφανος για την ασφαλιστική μεταρρύθμιση. Γιατί είμαστε οι μόνοι που εφαρμόσαμε στην Ευρώπη κανόνες ισονομίας σε ένα ασφαλιστικό σύστημα και καθιερώσαμε την εθνική σύνταξη σε μια περίοδο που στην υπόλοιπη Ευρώπη, οι τάσεις είναι αντίθετες. Το ΔΝΤ είναι ακραίος παίκτης και θέλει αίμα. Δεν μπορέσαμε να αποφύγουμε την κατάργηση του ΕΚΑΣ.

Η προσωπική διαφορά θα μείνει ανέπαφη όσο είμαστε κυβέρνηση, αν και μας το ζητάει το ΔΝΤ. Δεν πρόκειται να μειωθεί ο κατώτατος μισθός».

Η δήλωση αυτή ανήκει στον λαλίστατο και υπερήφανο για το έργο του υπουργό Εργασίας Γιώργο Κατρούγκαλο, όπως την έκανε μιλώντας σε πρωινή ενημερωτική εκπομπή του ΑΝΤ1, με αφορμή τις απαιτήσεις των δανειστών σε εργασιακά, ασφαλιστικό και κοινωνικά επιδόματα.

Ας την ακούσουμε και ας την θυμηθούμε στις επόμενες βουλευτικές εκλογές......


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

ΤτΕ: Μειώθηκαν οι καταθέσεις, αυξήθηκαν τα δάνεια τον Φεβρουάριο

Οι καταθέσεις από νοικοκυριά και μη κερδοσκοπικά ιδρύματα μειώθηκαν κατά 156 εκατ. ευρώ και οι …