Προσλήψεις στο Ινστιτούτο Εργασίας της Γ.Σ.Ε.Ε

ergasiag------ood-job

Με καταληκτικές ημερομηνίες την 10η και 11η Νοεμβρίου, το Ινστιτούτο Εργασίας της Γ.Σ.Ε.Ε, προκήρυξε τις ακόλουθες θέσεις εργασίας:

Μία (1) θέση στα πλαίσια της Πράξης «Ενίσχυση των προσόντων και της συλλογικής δράσης των εργαζομένων του ιδιωτικού τομέα που εκπροσωπούνται στη ΓΣΕΕ» (Διδακτορικό δίπλωμα σε συναφές πεδίο (Επιστήμες της Αγωγής και της Εκπαίδευσης, Εκπαίδευση Ενηλίκων))

Καταληκτική Ημερομηνία:10/11/2016

Πέντε (5) θέσεις στα πλαίσια της Πράξης «Εξ αποστάσεως και δια ζώσης υπηρεσίες πληροφόρησης και συμβουλευτικής υποστήριξης και ενδυνάμωσης εργαζομένων και ανέργων» (Πτυχίο Νομικής Σχολής της ημεδαπής ή ισότιμο και αναγνωρισμένο τίτλο της αλλοδαπής, Μεταπτυχιακός Τίτλος Σπουδών της ημεδαπής ή ισότιμου και αναγνωρισμένου της αλλοδαπής, Ιδιότητα μέλους Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών ή Πειραιώς)

Καταληκτική Ημερομηνία:11/11/2016


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Φάμελλος: Ο κ. Μητσοτάκης μοιράστηκε την ευθύνη με τον κ. Καραμανλή

Ο κ. Μητσοτάκης μοιράστηκε την ευθύνη με τον κ. Καραμανλή, ανέφερε ο πρόεδρος της ΚΟ …