Δικαιολογητικά και αιτήσεις για θέσεις 6 ειδικοτήτων

ergasia

Στο πλαίσιο υλοποίησης του έργου «Ένταξη και Εκπαίδευση των μουσουλμανοπαίδων», που συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο (Ε.Κ.Τ.) και από Εθνικούς Πόρους στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση 2014-2020», με επιστημονικά υπεύθυνη την κα Βενετία Αποστολίδου, καθηγήτρια Παιδαγωγικής Σχολής, ο Ειδικός Λογαριασμός Κονδυλίων Έρευνας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (ΕΛΚΕ ΑΠΘ), προτίθεται να συγκροτήσει 6 μητρώα για την κάλυψη των αναγκών του έργου και για συνολικό διάστημα έως τις 30/09/2018 (ημερομηνία λήξης του εν λόγω έργου) και σε περίπτωση παράτασης του έργου μέχρι τη λήξη αυτής με αντίστοιχη αναπροσαρμογή του ποσού, με σύμβαση μίσθωσης έργου ιδιωτικού δικαίου.

Ειδικότητα 1η : Εκπαιδευτικό προσωπικό για τα μαθήματα ενηλίκων

Απαραίτητα προσόντα:

– Πτυχίο ΑΕΙ σχολών Φιλοσοφικής ή/και Πτυχίο Κοινωνικών/Ανθρωπιστικών Επιστημών (ελληνικών ΑΕΙ ή αναγνωρισμένων ως ισότιμων τίτλων της αλλοδαπής)

Ειδικότητα 2η: Επόπτης/τρια εκπαιδευτικού έργου για τα μαθήματα ενηλίκων

Απαραίτητα προσόντα:

– Πτυχίο ΑΕΙ Παιδαγωγικών Τμημάτων Προσχολικής Αγωγής/Δημοτικής Εκπαίδευσης ή/και Πτυχίο σχολών Φιλοσοφικής (ελληνικών ΑΕΙ ή αναγνωρισμένων ως ισότιμων τίτλων της αλλοδαπής).

– Κατ’ ελάχιστο 2ετής εμπειρία εποπτείας παιδαγωγικού/εκπαιδευτικού έργου.

Ειδικότητα 3η: Εμψυχωτές-Συνεργάτες για τα Δημιουργικά Εργαστήρια Νέων και τις θερινές κατασκηνώσεις

Απαραίτητα προσόντα:

– Πτυχίο ΑΕΙ/ΤΕΙ (ελληνικών ΑΕΙ/ΤΕΙ ή αναγνωρισμένων ως ισότιμων τίτλων της αλλοδαπής)

– Κατ’ ελάχιστο 2ετής εμπειρία ως εμψυχωτής/εμψυχώτρια στην κοινωνικοπολιτισμική ενδυνάμωση νέων στα πλαίσια έργων διαπολιτισμικής εκπαίδευσης

Ειδικότητα 4η: Υπεύθυνος/η διοίκησης των ΚΕΣΠΕΜ Ν.Ξάνθης

Απαραίτητα προσόντα:

– Πτυχίο ΑΕΙ/ΤΕΙ (ελληνικών ΑΕΙ/ΤΕΙ ή αναγνωρισμένων ως ισότιμων τίτλων της αλλοδαπής)

– Κατ’ ελάχιστον 3ετής εμπειρία σε θέση υπευθύνου διοίκησης πολιτισμικής ή/και εκπαιδευτικής μονάδας για ευάλωτες ομάδες

Ειδικότητα 5η:  Προσωπικό για γραμματειακή/διοικητική υποστήριξη στα ΚΕΣΠΕΜ Ν.Ξάνθης και Ν.Ροδόπης

Απαραίτητα προσόντα:

– Απολυτήριο Λυκείου

Ειδικότητα 6η : Διοικητική υποστήριξη του Υποέργου 2 της Πράξης με φορέα υλοποίησης το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης

Απαραίτητα προσόντα:

– Απολυτήριο Λυκείου

– 3ετής εμπειρία σε θέση γραμματειακής υποστήριξης και λογιστικής διαχείρισης ερευνητικών προγραμμάτων

Για πληροφορίες σχετικά με το αντικείμενο του έργου, οι ενδιαφερόμενοι/ες μπορούν να απευθύνονται τηλεφωνικά στο γραφείο της κας Αποστολίδου Βενετίας τηλ 2310 995094 καθημερινά, ώρες 10.00- 13.00 είτε στο γραφείο διοίκησης του έργου στην Αθήνα, τηλέφωνο 210-3689308, 210-3689323, ώρες 10.00-14.00.

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Παρεμβάσεις για την ανάπτυξη - Τι αλλάζει για επιχειρήσεις και γυναικεία απασχόληση

Το χαμηλό ποσοστό απασχόλησης των γυναικών στην αγορά εργασίας επισημαίνεται σχεδόν σε όλες τις εκθέσεις …