Διεύθυνση Δημόσιας Επιχείρησης ζητά 5 άτομα

ergasiafakostora

Tην πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά πέντε (5) ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών της Διεύθυνσης Υλικού και Προμηθειών, που εδρεύει στην Αθήνα, ανακοινώνει η ΔΕΗ.

Θέσεις:

  • 1 ΠΕ Μηχανολόγων Μηχανικών
  • 1 ΠΕ Χημικών Μηχανικών
  • 1 ΠΕ Χημικών
  • 1 ΠΕ Υπαλλήλων Γραφείου (Οικονομικού
  • 1 ΤΕ Υπαλλήλων Γραφείου (Οικονομικού)

Υποβολή Αιτήσεων από 01.11.2016 έως και 10.11.2016

Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ.4 και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση:

  • Στουρνάρη 55 – Αθήνα, Τ.Κ. 104 32, απευθύνοντάς την στη Διεύθυνση Υλικού και Προμηθειών, υπόψιν κας Χαρμπή Δέσποινας (τηλ. επικοινωνίας: 210-5270888) ή κας Δρούλια Δήμητρας (τηλ. Επικοινωνίας 210- 5270943).

Στην περίπτωση αποστολής των αιτήσεων ταχυδρομικώς το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος μετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση των υποψηφίων.

Ανακοίνωση ΣΟΧ 1/2016 για την ΔΥΠ
Έντυπο Αίτησης
Παράρτημα
Παράρτημα Η/Υ
Παράρτημα Γλωσσομάθειας


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Υποχρεωτικό το μοριακό τεστ (PCR) κορονοϊού για κατάταξη των στρατευσίμων στις ένοπλες δυνάμεις

Υποχρεωτικό το μοριακό τεστ (PCR) κορονοϊού για κατάταξη των στρατευσίμων στις ένοπλες δυνάμεις και διενεργείται …