Εφορεία προκήpυξε 6 προσλήψεις

ergasiaergasiaaaeaaqaaaaaaaalraaaajdmxnd

Πρόσληψη επιστημονικού προσωπικού και λοιπών ειδικοτήτων με σύμβαση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου, για την εκτέλεση των αρχαιολογικών εργασιών, χρονικού διαστήματος τριών μηνών από την ημερομηνία ανάληψης υπηρεσίας, με δυνατότητα ανανέωσης ή παράτασης της σύμβασης ως το τέλος του έργου.

  • 1 ΠΕ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΩΝ με εμπειρία σε αντίστοιχα αρχαιολογικά έργα
  • 1 ΠΕ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΩΝ με εξειδίκευση στην Προστασία Μνημείων και εμπειρία σε αντίστοιχα αρχαιολογικά έργα
  • 2 ΔΕ ΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟΙ ΤΕΧΝΙΤΕΣ με εμπειρία σε αντίστοιχα αρχαιολογικά έργα
  • 2 ΥΕ ΒΟΗΘΟΙ ΤΕΧΝΙΤΕΣ / ΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟΙ ΕΡΓΑΤΕΣ με εμπειρία σε αντίστοιχα αρχαιολογικά έργα

ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση και να την υποβάλουν με τα συνημμένα δικαιολογητικά, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση:

Εφορεία Αρχαιοτήτων Κυκλάδων, Επαμεινώνδα 10, 105 55 Αθήνα υπόψη κ.κ. Α. Μάλλη, Π. Τσιλίκη (τηλ. επικοινωνίας: 210-3250148. εσωτ. 21, 29), κατά τις ώρες 09:00 με 14:00, εντός προθεσμίας δέκα (10) ημερολογιακών ημερών, που αρχίζει από την επομένη εργάσιμη της καταχώρησης στο διαδικτυακό κόμβο (ιστοσελίδα) της εφαρμογής ΔΙΑΥΓΕΙΑ (http://diavgeia.gov.gr) και του ΥΠ.ΠΟ.Α. (http://www.yppo.gr) και της ανάρτησης της ανακοίνωσης στον πίνακα ανακοινώσεων της Υπηρεσίας.

Υποβολή αιτήσεων από 1-11-2016 έως και 10-11-2016.


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Τρεις συλλήψεις στην πορεία αλληλεγγύης στον παλαιστινιακό λαό

ΒΑΣΙΛΗΣ ΡΕΜΠΑΠΗΣ/ EUROKINISSI 15.05.2021, 22:31 Σε τρεις συλλήψεις και τέσσερις προσαγωγές προχώρησε η αστυνομία κατά …