Γνωστή ηθοποιός απέδρασε από το Δρομοκαΐτειο(ΦΩΤΟ)

erotimatiko-antropaki

Σε θρίλερ για γερά νεύρα εξελίσσεται η υπόθεση της απόδρασης γνωστής ηθοποιού από το Δρομοκαΐτειο, η οποία σύμφωνα με το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ της Espresso, σκαρφάλωσε τον μαντρότοιχο του ψυχιατρικού ιδρύματος το πρωινό της 25ης Οκτωβρίου και εξαφανίστηκε

Η ηθοποιός Τριαντάφυλλη Μπουτεράκουπου, ισχυρίζεται πως η οικογένειά της επιχειρεί να τη βγάλει τρελή, κάνει λόγο για πλεκτάνη.

Την ίδια ώρα ο πατέρας της απευθύνει ,μέσω της εφημερίδας έκκληση στην ίδια να επιστρέψει στο ψυχιατρείο «για το δικό της καλό». Σύμφωνα, δε με πληροφορίες από πηγές του Δρομοκαΐτειου, η ηθοποιός που γνωρίσαμε από τη δημοφιλή σειρά «Κλεμμένα όνειρα» βρέθηκε έγκλειστη έπειτα από εισαγγελική εντολή και νοσηλεύτηκε στο τμήμα οξέων περιστατικών.

590_edbf6ed4af6f1201ccd46bd78d97b2f0

«Είμαι καλά και θα αποκαλυφθεί ότι στήθηκε πλεκτάνη για να με κλείσουν στο ψυχιατρείο, από όπου έφυγα για να σωθώ» τονίζει στην Espresso η Τριαντάφυλλη Μπουτεράκου. «Παίζεται η ζωή μου και είμαι αμείλικτη! Όταν θα έχουμε τη δικογραφία και την ανάκληση της εισαγγελικής εντολής για τον εγκλεισμό μου, θα στραφώ εναντίον παντός υπευθύνου, που συνετέλεσε με ανελέητο τρόπο στο να οδηγηθώ στο ψυχιατρείο». Η ηθοποιός εξομολογείται πως πέρασε εφιαλτικές ώρες από τη στιγμή που οι αστυνομικοί τη συνέλαβαν στη Σπάρτη όπου είχε πάει με τη μητέρα της.

Με ανέκριναν

«Έγινε καταγγελία ότι είχα κλέψει ένα παλιό αυτοκίνητο που οδηγούσα, το οποίο είναι στο όνομα του πατέρα και του αδελφού μου και οι ίδιοι μου το είχαν παραχωρήσει τα τελευταία χρόνια. Με συνέλαβαν ως κλέφτρα του οχήματος, ενώ έφευγα από τη Σπάρτη, όπου είχα περάσει ένα ωραίο διήμερο με τη μητέρα μου. Με πήγαν στο τοπικό τμήμα, με ανέκριναν για τέσσερις ώρες και κάποιοι, προφανώς οι γονείς μου ψευδομαρτύρησαν ότι είμαι τρελή για να βγει εισαγγελική εντολή και να οδηγηθώ σιδηροδέσμια στο Δρομοκαΐτειο. Τώρα με τον δικηγόρο μου θα δούμε ποιοι δημιούργησαν αυτή την πλεκτάνη και θα προβώ στις κατάλληλες ένδικες ενέργειες» υποστηρίζει και διευκρινίζει πως είναι καλά η ηθοποιός.


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Παρατάσεις προθεσμιών καταβολής οφειλών και δόσεων ρυθμίσεων

ΥΠΕΘΟ και ΑΑΔΕ: Παρατάσεις προθεσμιών καταβολής λόγω ειδικής τραπεζικής αργίας Ενημερώνουμε τους φορολογουμένους ότι, βάσει …