Σε 45΄ σκότωσε μία μάνα με τα 3 της μικρά παιδιά(VIDEO&ΦΩΤΟ)

oxima

Με ευθύνη της τοπικής αστυνομίας δόθηκε στη δημοσιότητα με την ακταδίκη σε κάθειρξη μόλις 10 ετών για την "δολοφονία" 4 ανθρώπων, από τους οποίους οι 3 ήταν ανήλικα παιδιά, το σοκαριστικό βίντεο των 45 δευτερολέπτων.

familyss

Τόσο χρειάστηκε ανεγκέφαλος οδηγός φορτηγού για να παίξει με το κινητό του την ώρα που κρατούσε το τιμόνι σε λεωφόρο του Λονδίνου και να σκοτώσει μία μάνα με τα 3 παιδιά της, που επέστρεφαν διακοπές, υπό το βλέμμα του τρομοκρατημένου συζυγου-πατέρα, που έχασε την οικογένειά του....

 Το τραγικό δυστύχημα έγινε στις 10 Αυγούστου και η άτυχη οικογένεια επέστρεφε από διακοπές, αλλά η ανακοίνωση της ποινής προκάλεσε αντιδράσεις τόσο στην οικογένεια των θυμάτων όσο και στους κόλπους της αστυνομίας του Λονδίνου, με τον δράστη Thomasz Kroker να πέφτει στα μαλακά.

pay-tomasz-kroker

Από το αυτοκίνητο που χάθηεκ κάτων από το βαρύ όχημα, ανασύρθηκαν νεκροί ηι 45χρονη μητέρα Τracey Houghton, ο 13χρονο γιος της Ethna, ο 11χρονο γιο της Josh, και η 11χρονη θετή της κόρη, Aimee Goldsmith.


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Φορολογική δήλωση 2024: Όλες οι αλλαγές στo νέο Ε1

Ποιες είναι οι αλλαγές στο νέο Ε1 σε σχέση με πέρσι Του Χρυσόστομου Τσούφη To …