Ορίστε; Ποια ρομπότ; Για ποια εξυπηρέτηση; Τώρα τα ζήσαμε όλα στη ζωή!

sex-robot

Τα ρομπότ του σεξ με πλήρως… λειτουργικά γεννητικά όργανα αναμένεται να εμφανιστούν στην αγορά μέσα στον επόμενο χρόνο και θα κοστίζουν περισσότερα από 13.000 ευρώ, σύμφωνα με το δημοσίευμα της Mirror.

 robotsex1_aftodioikisi-300x187

Οι κατασκευαστές λένε ότι η νέα γενιά με τις κούκλες είναι πιθανόν να είναι υπερρεαλιστικές με χαρακτηριστικά που δεν έχουμε ξαναδεί. Θα έχουν μεταξύ άλλων ενσωματωμένους θερμαντήρες που θα προσφέρουν αληθινή ζεστασιά στο σώμα αλλά και αισθητήρες που μπορούν να αντιδράσουν στην αφή. Τα ρομπότ του σεξ κατασκευάζονται από την Abyss Creations, μια εταιρεία που εδρεύει στην Καλιφόρνια.

robotsex_aftodioikisi-300x298

Ο ιθύνων νους ανέφερε: «Θέλω οι άνθρωποι να αναπτύξουν στην πραγματικότητα έναν συναισθηματικό δεσμό όχι μόνο με τα ρομπότ, αλλά με τον πραγματικό χαρακτήρα πίσω από αυτά, να αναπτύξουν δηλαδή κάποιο είδος αγάπης γι’ αυτό το ον».

Κι αν κάποιοι το βρίσκουν ανατριχιαστικό, σύμφωνα με το δημοσίευμα δεν είναι λίγοι εκείνοι που θα δώσουν το υψηλό αντίτιμο για να αποκτήσουν μια τέτοια κούκλα σαν συντροφιά. Το τελευταίο διάστημα εξάλλου έχει παρατηρηθεί μια αύξηση στις πωλήσεις της πλαστικής κούκλας ιδιαίτερα στην Κίνα με πολλούς άνδρες να έχουν αντικαταστήσει με αυτές τις πραγματικές συντρόφους.


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Μεγάλο συλλαλητήριο στην Αθήνα για την διάσωση της ΛΑΡΚΟ

Μεγάλο συλλαλητήριο για τη διάσωση της ΛΑΡΚΟ και των εργατών της πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη στο κέντρο της Αθήνας, στο οποίο …