Πιλότος στις φλόγες μέσα στο στρατωτικό του αεροσκάφος στην Κρήτη!(ΦΩΤΟ)

aeroplanoo

Η φωτιά ξέσπασε νωρίς το απόγευμα σε πολεμικό αεροσκάφος, στο στρατιωτικό αεροδρόμιο Χανίων, με τον πιλότο να έχει τραυματιστεί πολύ σοβαρά.

Στο αεροδρόμιο επικράτησε πανικός, στον τομέα που είναι τα στρατιωτικά αεροσκάφη, όταν το πολεμικό αεροσκάφος τύπου F16 της 115ΠΜ, λίγο πριν της τέσσερις το απόγευμα, κατά την προσγείωση του και κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, τυλίχτηκε στις φλόγες!

aeroplano_621_355

Σύμφωνα με πληροφορίες του Flashnews.gr, δυστυχώς ο πιλότος βρισκόταν μέσα και δεν είχε προλάβει να βγει γρήγορα ενώ ανατινάχθηκαν οι πύραυλοι και οι δεξαμενές καυσίμων που βρισκόταν πάνω στο F16 το οποίο και καταστράφηκε ολοσχερώς.

Άμεσα κινητοποιήθηκε η πυροσβεστική υπηρεσία του αεροδρομίου για την κατάσβεση της πυρκαγιάς, αλλά όλοι έχουν στρέψει τώρα το ενδιαφέρον τους στον συνάδελφό τους.


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

JA  Greece: Το Παγκόσμιο Χρυσό κατέκτησε η μαθητική «start  up» Isometricks

Εκπροσωπώντας την Ευρώπη η «Ιsometricks» κατέκτησε το Παγκόσμιο Βραβείο του Junior  Achievement  «JA  Worldwide De …