Προσλήψεις

jobs-jobs

Η στελέχωση με προσωπικό του μέσω της τροποποίησης του ήδη εγκεκριμένου οικονομικού προϋπολογισμού για το 2016 του Ιδρύματος, εγκρίθηκε στη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Ελλάδας, για το ίδρυμα Στήριξης Ογκολογικών Ασθενών «Η Ελπίδα».

Η τροποποίηση γίνεται, όπως τόνισε στην εισήγησή του ο Αντιπεριφερειάρχης Οικονομικών Παναγιώτης Μπράμος, προκειμένου να καλυφθεί η ανάγκη πρόσληψης πέντε (5) υπαλλήλων στον Ογκολογικό Ξενώνα και ειδικότερα 4 υπαλλήλων ΤΕ Νοσηλευτικής και ενός ακόμα ΤΕ Κοινωνικού Λειτουργού.

«Δυστυχώς η αυτόνομη, σωστή και εύρυθμη λειτουργία του αυτά τα τρία χρόνια δεν έχει επιτευχθεί, καθώς η έλλειψη προσωπικού πάντοτε αποτελούσε τροχοπέδη. Πλέον μπορούμε να πούμε, πως σε λίγο καιρό, το Ίδρυμα θα έχει προσωπικό για να μπορεί αυτόνομα, να συμβάλλει στην καλύτερη εξυπηρέτηση των ασθενών» σημείωσε ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Απόστολος Κατσιφάρας.

Όπως τόνισε, μοναδικός σκοπός της δημιουργίας του Ιδρύματος, από την αρχή, είναι για την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας η διαμονή και η σίτιση ογκολογικών ασθενών και πιθανόν των συνοδών τους, που υποβάλλονται σε θεραπευτική αγωγή σε νοσηλευτικά ιδρύματα της Πάτρας.

«Ευελπιστούμε πως με την ολοκλήρωση των διαδικασιών αυτών, όλα θα λειτουργούν σε σωστότερη βάση και θα μπορούν έτσι να εξυπηρετούνται καλύτερα οι ασθενείς» κατέληξε ο κ. Κατσιφάρας.


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Υποχρεωτικό το μοριακό τεστ (PCR) κορονοϊού για κατάταξη των στρατευσίμων στις ένοπλες δυνάμεις

Υποχρεωτικό το μοριακό τεστ (PCR) κορονοϊού για κατάταξη των στρατευσίμων στις ένοπλες δυνάμεις και διενεργείται …