Προσλήψεις στην Παράλληλη Στήριξη

ergasia101

Ξεκίνησαν οι προσλήψεις αναπληρωτών στην Παράλληλη Στήριξη, στην πρωτοβάθμια και τη δευτεροβάθμια εκπαίδευση, σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων.

Ειδικότερα, το υπουργείο αναφέρει ότι προσλήφθηκαν 666 δάσκαλοι ΕΑΕ (ΠΕ71 και ΠΕ70.50) και 109 νηπιαγωγοί ΕΑΕ (ΠΕ61 και ΠΕ60.50) για την παράλληλη στήριξη-συνεκπαίδευση μαθητών με αναπηρία ή και ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες σε σχολικές μονάδες της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης, στο πλαίσιο υλοποίησης της Πράξης «Πρόγραμμα εξειδικευμένης εκπαιδευτικής υποστήριξης με ένταξη μαθητών με αναπηρία ή και ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες, σχολικό έτος 2016-2017 με κωδικό ΟΠΣ 5001960 του ΕΠ και «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, Εκπαίδευση και Διά Βίου Μάθηση 2014-2020.

Οι προσλαμβανόμενοι οφείλουν να παρουσιαστούν στις Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης για ανάληψη υπηρεσίας από την Πέμπτη 3 Νοεμβρίου έως την Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2016 και θα τοποθετηθούν, με απόφαση του Διευθυντή Εκπαίδευσης, σε σχολικές μονάδες της περιοχής που προσλήφθηκαν έως τη λήξη του διδακτικού έτους.

Οι πίνακες των ονομάτων είναι αναρτημένοι στην ιστοσελίδα του υπουργείου: www.minedu.gov.gr

Υπενθυμίζεται, ότι έως την ερχόμενη Παρασκευή αναμένεται να πραγματοποιηθούν και οι προσλήψεις των αναπληρωτών της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης για την Παράλληλη Στήριξη.

Σύμφωνα με το υπουργείο, οι εναπομείνασες πιστώσεις, μετά τις 241 προσλήψεις της Α' φάσης, είναι περίπου 160.


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Υποχρεωτικό το μοριακό τεστ (PCR) κορονοϊού για κατάταξη των στρατευσίμων στις ένοπλες δυνάμεις

Υποχρεωτικό το μοριακό τεστ (PCR) κορονοϊού για κατάταξη των στρατευσίμων στις ένοπλες δυνάμεις και διενεργείται …