Πτώση ανελέητη για το ΣΥΡΙΖΑ στη νέα δημοσκόπηση

dhmoskphshkain

Στη δημοσιότητα δόθηκε το Πολιτικό Βαρόμετρο της Public Issue, για τον Οκτώβριο. Πρόκειται για μια έρευνα, που προκαλεί εντύπωση και σίγουρα θα προκαλέσει και συζητήσεις, καθώς η διαφορά είναι τεράστια με τη Νέα Δημοκρατία στη εκτίμηση εκλογικής επιρροής να έχει σχεδόν τριπλάσιο (!) ποσοστό από αυτό του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο δεύτερος λόγος που το συγκεκριμένο πολιτικό βαρόμετρο αναμένεται να συζητηθεί είναι το πρόσφατο διαζύγιο μεταξύ Αυγής και Public Issue, έπειτα από απόφαση της εφημερίδας του ΣΥΡΙΖΑ.

Τα στοιχεία που παρουσιάζει η εταιρεία, είναι συντριπτικά για την κυβέρνηση. Η Νέα Δημοκρατία στην εκτίμηση εκλογικής επιρροής παρουσιάζει δυναμική αυτοδυναμίας, την ώρα που η κυβέρνηση μοιάζει να καταρρέει.

1

2

Οι πολίτες εμφανίζονται απαισιόδοξοι για την πορεία της οικονομίας, η οποία είναι και το βασικότερό τους πρόβλημα, ενώ στην ερώτηση “ποια θεωρούν καλύτερη κυβέρνηση για τη χώρα” η πλειοψηφία απαντά “καμία από τις δύο”.

356

Εκλογές με οριακή πλειοψηφία ζητούν οι πολίτες.

8

Η Πανελλαδική τηλεφωνική έρευνα διεξήχθη χωρίς κάλπη σε δείγμα 1.004 ατόμων, ηλικίας 17 ετών και άνω που διαθέτει το εκλογικό δικαίωμα, 20-27/10/2016.


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

ΣΥΡΙΖΑ:  Το πιο σύντομο ανέκδοτο το «δεν θα συγκυβερνήσω με κανένα παράκεντρο» του Μητσοτάκη

Την ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη στη Βουλή σχολιάζει με ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ σημειώνοντας μεταξύ …