Τετράωρη στάση εργασίας από την Α.Δ.Ε.Δ.Υ

ADEDY120

Η Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. στη συνεδρίαση της 31ης Οκτωβρίου 2016, και ύστερα από αίτημα του Νομαρχιακού Τμήματος Αχαΐας, κάνοντας χρήση της εξουσιοδότησης του Γ. Σ., αποφάσισε να κηρύξει την Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2016, στάση εργασίας, σε όλες τις Δημόσιες Υπηρεσίες, τα Ν.Π.Δ.Δ. και τους Ο.Τ.Α. του Νομού Αχαΐας.

Η στάση εργασίας θα είναι, από τις 09:00 έως τις 13:00, προκειμένου να διευκολυνθούν όλα τα μέλη της Α.Δ.Ε.Δ.Υ., Δημόσιοι Υπάλληλοι KAI να συμμετάσχουν στο “Καραβάνι της Υγείας”, το οποίο θα ξεκινήσει στις 7 το πρωί της Πέμπτης από το Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Πατρών «Άγιος Ανδρέας» και αναμένεται να περάσει και από το 6η ΥΠΕ φτάνοντας έως το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Πατρών στο Ρίο.


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Νέα Αριστερά: Προκλητικός, υποκριτής, κυνικός ο κ. Καραμανλής

Το σχόλιό της για την ομιλία του Κώστα Καραμανλή στην Βουλή "Προκλητικός, υποκριτής και κυνικός", αναφέρει …