Ζητούνται για άμεση πρόσληψη 15 άτομα

jobbb00-ERGASIA-ΕΡΓΑΣΙΑ-01021

Προσκαλεί τους ενδιαφερόμενους για απασχόληση μέχρι και 5 ημερομίσθια κατ’ άτομο τον μήνα, εργατοτεχνικό προσωπικό, για την κάλυψη πρόσκαιρων, εποχικών και κατεπειγουσών αναγκών , να καταθέσουν τις αιτήσεις τους από την Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2016 έως και την Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2016, ο Δήμος Μεγαρέων.

Ο συνολικός αριθμός των απασχολουμένων θα είναι έως 15άτομα ειδικότητας ΥΕ Εργατών Γενικών Καθηκόντων. Η παρούσα πρόσκληση αφορά τον μήνα Νοέμβριο 2016.

Απαιτούμενα δικαιολογητικά :

1. Αίτηση

2. Φωτοτυπία της αστυνομικής ταυτότητας

3. Υπεύθυνη δήλωση ότι πληρούν τα γενικά προσόντα διορισμού που προβλέπονται για τους μόνιμους υπαλλήλους του πρώτου μέρους του ν. 3584/07 (δίνεται από την Υπηρεσία)

4. Υπεύθυνη δήλωση «περί μη καταδίκης» (δίνεται από την Υπηρεσία)

Η παρούσα να αναρτηθεί στον πίνακα ανακοινώσεων του Δημοτικού καταστήματος ( Χρ. Μωραϊτου & Γ. Μαυρουκάκη) και στο Δημοτικό Κατάστημα Νέας Περάμου.


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Self test: Πώς πληρώνεται ο εργαζόμενος που βγαίνει θετικός - Ποιοι αποκλείονται

Nέα πραγματικότητα για τους περισσότερους εργαζόμενους από Δευτέρα σε λιανεμπόριο, εστίαση, κομμωτήρια, σούπερ μάρκετ, μεταφορές …