Capturefile: C:Program FilesPhase OneCapture One PROCapturesmigzBR000149.034830.tif CaptureSN: BR000149.034830 Software: Capture One PRO for Windows

41 Δημοτικές προσλήψεις

Capturefile: C:Program FilesPhase OneCapture One PROCapturesmigzBR000149.034830.tif CaptureSN: BR000149.034830 Software: Capture One PRO for Windows

Ανακοίνωση για ττη σύναψη σύμβασης μίσθωσης έργου με συνολικά σαράντα ένα (41) άτομα για την κάλυψη αναγκών του Ν.Π.Δ.Δ. Δημοτικό Κέντρο Μουσικής και Χορού, που εδρεύει στη Θεσσαλονίκη, με αντικείμενα την εκτέλεση των έργων: «Διδασκαλία Μουσικών Οργάνων και Μαθημάτων Χορού» συνολικής διάρκειας έως εννέα (9) μήνες.
Υποβολή αιτήσεων
Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν το έντυπο υποβολής συμμετοχής και να το υποβάλλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση:
  • Κωνσταντίνου Καραμανλή 141, Θεσσαλονίκη ΤΚ 54249, Θεσσαλονίκη (ώρες λειτουργίας Δευτέρα-Παρασκευή 8:00 – 20:00), απευθύνοντάς την στο Δημοτικό Κέντρο Μουσικής και Χορού υπόψιν κ.Μακρυγιαννάκη.
Στην περίπτωση αποστολής των εντύπων ταχυδρομικώς, το εμπρόθεσμο κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος μετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση των υποψηφίων. Κάθε υποψήφιος δικαιούται να υποβάλει μια μόνο αίτηση για κάθε αντικείμενο απασχόλησης.
Η προθεσμία υποβολής των εντύπων υποβολής συμμετοχής είναι δέκα (10) ημέρες (υπολογιζόμενες ημερολογιακά) και συγκεκριμένα από 3-11-2016 έως 12-11-2016 και ώρα 14:00.
Οι υποψήφιοι μπορούν να αναζητήσουν το πλήρες κείμενο της πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος καθώς και το έντυπο υποβολής συμμετοχής στην υπηρεσία μας στην ανωτέρω διεύθυνση ή να το κατεβάσουν από την ιστοσελίδα http://www.thessmusicanddance.gr.
Για οποιαδήποτε περαιτέρω πληροφορία, παρακαλούμε όπως οι ενδιαφερόμενοι απευθυνθούν στη Γραμματεία του Δημοτικού Κέντρου Μουσικής και Χορού Θεσσαλονίκης στο τηλ. 2310 311600
Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Φάμελλος: Ο κ. Μητσοτάκης μοιράστηκε την ευθύνη με τον κ. Καραμανλή

Ο κ. Μητσοτάκης μοιράστηκε την ευθύνη με τον κ. Καραμανλή, ανέφερε ο πρόεδρος της ΚΟ …