Kαταβολή επιδομάτων πρόνοιας

epidoma8CCC58A90C4F859783F4A22738648F07
Εγκρίθηκε η πίστωση των χρημάτων για τα επιδόματα πρόνοιας στους δήμους της χώρας για το δίμηνο Σεπτεμβρίου - Οκτωβρίου και απο το διάστημα από τις 10 εως τις 25 Νοεμβρίου οι δήμοι θα προχωρήσουν στην πληρωμή των δικαιούχων.
Ειδικότερα σύμφωνα με απόφαση του ΥΠΕΣΔΑ κατανέμονται από τον λογαριασμό που τηρείται στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων, με τον τίτλο «Κεντρικοί Αυτοτελείς Πόροι των Δήμων», συνολικό ποσό 112.667.564,12 € στους παρακάτω Δήμους της χώρας, αποκλειστικά και μόνο προς καταβολή των προνοιακών επιδομάτων στους κατά νόμο δικαιούχους αυτών, που αφορούν στους μήνες Σεπτέμβριο - Οκτώβριο έτους 2016.
Για τους Δήμους Βύρωνα, Γαλατσίου, Δάφνης - Υμηττού, Ζωγράφου, Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας, Φυλής, Αγίου Δημητρίου, Ελληνικού-Αργυρούπολης, Γλυφάδας, Ηλιούπολης, Μοσχάτου-Ταύρου, Νέας Σμύρνης, Παλαιού Φαλήρου, Ασπροπύργου, Μεγαρέων, Κερατσινίου - Δραπετσώνας, Κηφισιάς, Σκύρου, Μαλεβιζίου, Φαιστού, Χερσονήσου και Μυλοποτάμου οι αποδιδόμενες πιστώσεις, αφορούν στην καταβολή των προνοιακών επιδομάτων στους κατά νόμο δικαιούχους για το χρονικό διάστημα έως και τον Οκτώβριο του 2016.
Σύμφωνα με το ΥΠΕΣΔΑ οι δικαιούχοι Δήμοι να γνωρίσουν έως την Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2016 τα ποσά που απαιτούνται προκειμένου να καταβληθούν τα προνοιακά επιδόματα του διμήνου Νοεμβρίου - Δεκεμβρίου 2016.


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Χρηματιστήριο: Κέρδη 9,99% στο πρώτο τρίμηνο του 2024 δείχνει το κλείσιμο

O Γενικός Δείκτης Τιμών έκλεισε σήμερα στις 1.422,35 μονάδες, σημειώνοντας άνοδο 0,34%. Με ήπια άνοδο …